Orga Label – Produse cosmetice organice

Orga Label un concept ce iubeşte natura şi are grijă de ea…

Orga Label

Trebuie să recunoaştem că machiajul va ocupa întotdeauna un loc important în viaţa femeilor, nu? Indiferent că vorbim despre produse pentru ten, ochi sau buze este foarte important să fim atenţi la calitatea produselor folosite. Magazinul Orga Label comercializează produse cosmetice de calitate, certificate organic şi cu ingrediente atent selecţionate. Iubeşte natura şi din acest motiv şi-au dorit să aducă în România produse ce minimalizează impactul negativ asupra mediului înconjurător. Într-o lume atât de haotică mă bucur să aflu că există cineva care sprijină consumul produselor fără ingrediente sintetice. De curând am aflat despre o linie de cosmetice organice: Ilia. Brandul Ilia este deja cunoscut în SUA, lansarea lui oficială fiind făcută în anul 2011 în Canada. Fondatoarea companiei Sasha Plavsic a creat această linie de cosmetice folosindu-se de calitatea şi puritatea ingredientelor, punând accent pe transparenţa informaţiilor ce ţin de brandul conceput.

edit 1 creion de ochi

Ce este diferit în aceste produse faţă de celelalte aflate în acest moment pe piaţa românească? Sunt printre puţinii producători de cosmetice ce folosesc la realizarea produselor o combinaţie de 85% ingrediente organice bio-active, 100% naturali. Produsele Ilia nu sunt testate pe animale, iar toate produsele din această gamă au proprietatea de a hidrata şi rejuvena pielea. M-am răsfăţat cu două produse din brandul Ilia: un Multi-stick ILIA All Of Me (Watermelon) şi un fard de pleoape ILIA (You Spin Me Round GunMetal).

Make`up for a clean conscience…

Multi-stick-ul Ilia m-a fascinat din prima clipă! Are o utilizare multiplă pentru ochi, obraji şi buze. Combinat cu iluminatorul Ilia are capacitatea de a reda vitalitatea pielii. Ingredientele cheie ale acestui produs sunt untul de shea, unt de cacao şi nu în ultimul rând vitamina E ce are efect de hidratare şi vindecare a pielii. L-am folosit aproape zilnic, mai ales în momentele de „criză” când eram în fugă spre job. Fardul de pleoape Ilia a fost un pic mai neglijat. Superba nuanţă de gri cărbune este deosebită şi foarte potrivită pentru make-up mai îndrăzneţ. Ingredientele fardului de pleoape protejează zona delicată a ochilor cu ulei de susan, ulei de măceşe, ulei de argan.

Per total sunt foarte mulţumită de proprietăţile acestor două produse Ilia. Le recomand celor ce sunt pasionate de make-up să le încerce şi să se bucure în acelaşi timp de proprietăţile benefice a tuturor ingredientelor folosite în conceperea produselor. Gama produselor Ilia este destul de variată. Puteţi găsi mascara Ilia( conţine unt de avocado, vitamina E şi aloe vera), iluminatoare, fond de ten şi multe altele. Sunt curioasă dacă aţi încercat aceste produse şi dacă nu, ce vă tentează să testaţi din gama Ilia Beauty şi de ce?

21 Comments

  1. E prima data cand aud de acest produs,dar fiind o combinatie de bio si natural ma tenteaza…..mai ale rujurile 🙂 ,sunt pasiunea mea :)))))

    • Da, draga mea…multa lume nu cunoaste aceste produse si din acest motiv am vrut sa scriu despre ele. Sper sa gasesti ceva ce iti place din gama Ilia si te astept cu impresiile de dupa :*

  2. Un articol fix pe gustul meu. Tocmai despre asta vorbeam când am răspuns pe Facebook la întrebarea „Ce articole v-ar face să reveniți pe blogul meu?”
    Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă bio iar dacă la produsele de îngrijire corporală, creme, etc, mă mai descurc, în ceea ce privește cosmeticele bio sunt începătoare, mă bucur când descopăr branduri noi precum Ilia. Rujul este foarte important, se spune că femeile înghit de-a lungul vieții trei kilograme de ruj. Vă dau și sursa, să nu spuneți că aberez. 😀 http://www.descopera.ro/dnews/15104901-in-timpul-vietii-femeile-inghit-trei-kilograme-de-ruj
    Așa că este foarte, foarte important să folosim cosmetice organice! 🙂

  3. Nu am auzit pana acum de acest bramd. Ma tenteaza rujurile organice, iar Multi-stick-ul Ilia este waw!

  4. Foarte interesante aceste produs ! Mi-ar placea sa incerc aceasta gama de cosmetice organice , mai ales mascara Ilia 🙂 am ochii destul de sensibil si la multe din rimelurile obisnuite , care nu au ingrediente naturale , imi simt ochii iritati ; cu acesta Ilia nu cred ca o sa am probleme deloc 🙂

  5. E adevarat stim foarte putin despre aceste minunate produse si pe drept ar trebui sa folosim numai de acestea ,mai ales ca le folosim la ochi ,la gura si pe tenul nostru . Multumesc draga mea pentru acest articol !

  6. Interesant articol. Nu am folosit pana acum produsele de la Ilia, dar ma tenteaza rujurile organice, iar Multi-stick-ul Ilia este o solutie excelenta! Ar fi bine sa folosim numai produse bio!

  7. Am observat ca o femeie,cat ar fi de prezentabila,cu un machiaj adecvat arata mult mai bine ! Asadar,sa folosim cu incredere produsele cosmetice. Daca sunt si organice,e super OK!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...