Concurs pentru cititori

14112122_1138058446259566_1758775863_n

Bună, dragii mei! V-am promis zilele trecute un concurs pe blog, nu? Aşa că de astăzi dăm drumul concursului, iar pe data de 18 septembrie vom afla unde merge premiul. Regulile vor fi destul de simple, aşa că vă rog din suflet să le respectaţi toţi paşii.

Premiul constă în:

  1. O cremă antirid şi fermitate(efect de remodelare feţei) din gama Gerovital H3 Derma Farmec
  2. O cremă depilatoare pentru piele sensibilă Farmec
  3. O pereche de cercei  Avon
  4. O loţiune hidratantă pentru picioare Avon Foot Works
  5. O mască exfoliantă pentru ten sensibil Avon Planet Spa – Perfectly Purifying

REGULAMENTUL CONCURSULUI

  1. Distribuie acest concurs pe pagina ta de facebook( atenţie share-ul să fie vizibil)
  2. Comentează la obiect la unul din articolele mai vechi de pe blog( te rog să comentezi strict la obiect fără comentariile extrem de scurte gen: „f frumos!” „imi place” ş.a.m.d). După ce ai comentat la unul din articolele de pe blog, distribuie articolul pe facebook.
  3. După ce ai respectat toţi paşii de mai sus, lasă un comentariu aici cu : numele cu care ai dat share pe facebook, numele articolului unde ai comentat şi apoi dovada celor două share-uri( cel de la concurs şi share-ul articolului unde ai comentat)

Destul de simplu, nu? Am rugămintea atunci când distribuiţi pe facebook articolele, share-ul să fie vizibil pentru public şi nu doar pentru prietenii voştri.  Voi verifica fiecare înscriere în concurs, vă rog să fiţi corecţi. Mulţumesc din suflet pentru înţelegere! Succes tuturor!

PS: Comentariul vostru va intra in moderare. După verificarea fiecărei înscrieri, fiecare va primi câte un număr de concurs pentru extragerea random! 

UPDATE : Castigatoarea concursului este Elena Ghelbere! Felicitari, draga mea! Te rog sa-mi trimiti datele tale de contact pe adresa de email marya_aguritza@yahoo.com

18 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...