Farmec – Doctor în frumuseţe

gerovital-derma3

Îl mai ştiţi voi pe nea Ghiţă, cel amorezat de-a lui Săndiţă? Ălă ce voia de zor să devină-n viitor…mare doctor. De ce vă întrebaţi? Păi după lungi discuţii cu a lui consoartă, de fapt după o lungă ceartă… s-a gândit el bina aşa, că se pricepe să dea poveţe despre problemele în frumuseţe. Pentru a fi convingător şi-a luat chiar şi-un ecuson. Mare, cu litere cam lunguieţe : Derma Ghiţă, Doctor în Frumuseţe.

Chiar dacă visul meu pare cam ciudat, vă jur că fix aşa s-a întâmplat.

Se făcea că eu fătucă de oraş am ajuns prin inprejurări ciudate să-l caut pe nea Ghiţă. După întâmplarea de acum 3 ani în care el îmi cerea sfaturi pentru a o ameţi de cap pe Săndica, am ajuns să mă întorc pe plaiurile natale din motive blogosferice. Un Pr-ist auzise de un mare doctor ce descoperise secretul frumuseţii şi mă angajase să aflu mai multe despre acest lucru. Nici prin cap nu îmi trecea că este vorba fix de cel care îmi mâncase sufletul acum ceva timp. M-am prezentat conştincioasă la ora programată în faţa „cabinetului”. Un pic luxurian, mobilier cu gust, diplome ici colo…

– Aguritzoo! Tulai, fată că tot frumuşicâ ai rămas! Ce cauţi pe aici?

– Nea Ghiţă?? ( dau să fug cât mă ţin călcâiele)

– Nu fugi, că am multe să îţi povestesc. Aguritzo, om sunt! Citeşte aici… huh? Vezi? ( şi-mi bagă ecusonul în ochi mândru)

– Ăăă… doctor? Nea Ghiţă ce-ai făcut? Bre te arestează ăştia, ţi s-a urât de viaţă?

– Stai liniştită, coniţă. Totul este legal! De când ne-am văzut ultima dată a dat strechea în mine, nu alta. Am început să citesc, să mă documentez şi în final m-am angajat ca doctor în frumuseţe. Graţie descoperirii mele, secretul frumuseţii stă pe chipul multor femei. Gama Gerovital H3 Derma+ pe care am creat-o a adus farmec româncelor… apropo, cum ai aflat că sunt unul din specialiştii Gerovital?

gerovital-derma2

– Ăăă… habar nu aveam, nea Ghiţă. Mă scuzaţi… domnule doctor. Am fost trimisă special aici să îţi iau un interviu. Sunt şocată… cum ai ajuns dumneata specialist Gerovital?

– Fătucă dragă, stai să îţi povestesc. Totul a început din tinereţe, draga mea. Chiar şi noi bărbaţii avem problemele noastre de „frumuseţe”… nu râde, nătăfleaţo! Alopecia este datorată multor factori precum alimentaţia neadecvată, stresul, deficienţa de vitamine ş.a.m.d. Căderea părului este o problemă majoră atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Din acest motiv am vrut să fiu de ajutor şi am căutat să creez produse româneşti de calitate de care se pot bucura „ambele tabere”.

fiole-box-2

– Dumneata ai creat ceva? Mă uimeşti…

– Da, fătucă. Am creat Gerovital H3 Derma+ Tratament Anticădere. Produsul este hipoalergenic, fără parabeni sau conservanţi. Extractul din rădăcină de Maca stimulează creşterea părului şi îl protejează de stresul exogen şi endogen. Fiecare fiolă conţine ingrediente active precum procapil, biocapigen, apiginină şi acid oleanolic. Utilizarea lor opreşte căderea excesivă a părului şi stimulează creşterea părului frumos şi sănătos.

– Ferească Sfântul ce mi-e dat să aud… acum 3 ani erai ca o lipitoare, nea Ghiţă. Acum pur şi simplu mă uimeşti! Vorbeşti în nişte termeni că-mi vine să caut în DEX ce ai spus… auzi dar pentru noi femeile nu ai creat nimic? Întreb pentru o prietenă…

388-crema-antirid

– Păi tu crezi că am scăpat de gura Săndiţei? Nici o şansă! De când a trecut de 30 de ani m-a înnebunit cu „ridurile” ei. Stătea cât e ziua de lungă în oglindă şi plângea de mama focului… ca să nu o mai aud smiorcăindu-se am petrecut zile şi nopţi căutând o soluţie pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor. Cercetările au fost de un mare succes şi aşa a apărut crema antirid contur ochi cu acţiuni multiple: antirid, anticearcăn, hidratare şi îngrijire ten. A fost conceput pentru toate tipurile de ten şi poate fi folosit de doamne şi domnişoare începând cu vârsta de 25 de ani. Crema antirid se foloseşte dimineaţa şi seara după demachiere. Prin compoziţia sa şi ingredientele active, crema reface cu succes structura hidro-lipidică a pielii.

– Domnule doctor… nu am cuvinte. De unde atâta patos în ceea ce faci?

– Dragostea mea pentru Săndica, Aguritzo. Pentru un plus de farmec şi frumuseţe, mă lupt până în pânzele albe. Bineînţeles că m-am gîndit şi la româncele noastre, draga mea. suntem un popor atât de frumos şi e păcat să nu preţuim ceea ce avem. Noua gama Gerovital H3 Derma+ tratează o grămadă de probleme: acneea, pielea iritată, uscată, atopică, dar și scalpul cu diverse probleme.

– Cred că aş avea şi eu nevoie de un sfat pentru pielea uscată. Până începi să-mi dai poveţe, hai să îţi fac o poză. Trebuie să apară în articol, că aşa dă bine… ştii dumneata.

– Cum să nu, Aguritzo… stai aşa!

Mă uitam la el cum se ferchezuia nevoie mare, aranjându-şi sprâncenele stufoase. Ţanţos îmi aruncă o privire întrebându-mă dacă are farmec ecusonul din „chiept”.

– Lasă-l, domn doctor. Stai aşa… nu clipi! Hai, zâmbeşte!

Zâmbeşteeeee…. trezeşte-te! Aguritzo, trezeşte-te! Şi m-am trezit… ce-a fost asta? Nea Ghiţă? Doctor în frumuseţe? Hai că mi-a pierit farmecul…

Acest articol a fost scris pentru proba nr 3 în cadrul competiţiei SuperBlog 2016!

28 Comments

  1. Multumesc, draga mea. Ma bucur ca ti-a placut! Tu folosesti produse din gama Gerovital Derma H3?

  2. Ai facut o prezentare formidabila produselor Gerovital. O prezentare plina de farmec si umor.

  3. Am inceput cu rasete ziua de luni si se pare ca o inchei la fel multumita articolului tau 🙂
    Lasand gluma deoparte, recunosc faptul ca una dintre firmele mele preferate este Farmec :*

  4. Foarte frumos ai povestit…ce ne-am fi facut fara nea Ghita?!?!…Pfff…stai Dom’le ca fu doar un vis :D….Ce ne-am face fara Farmec?

  5. Cu un doctor asa dragut si priceput cum sa vrei sa fugi, tu fato? Nu vezi cum le stie el pe toate in materie de fremosete? Riduri, alopecie, pe toate le rezolva imediat cu produse de la Gerovital.

  6. Super tare , vad ca a prins din ce in ce mai mult tipul asta de a scrie un artiol si imi place la maxim si te felicit si eu as face ceva de genu , cat despre produsele Farmec , probabil stii cat de mult imi plac deja deci n am ce sa mai zic.

  7. Ghita se tine de glume, dupa cum se pare! Mai in gluma, mai in serios, eu zic ca o sa aiba mare succes cu produsele Gerovital, fiindca sunt bune si au un pret decent!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...