Answear.ro – Tendinţe, personalitate, eu…

12226991_448734008666507_5417142062439877830_n

„Stilul este un mod de a spune cine eşti fără să trebuiască să vorbeşti”. – Rachel Zoe

Haina îl face pe om, dar în ce măsură? Fashion addicted sau casual-chic, vestimentaţia pe care o adopţi arată cum eşti tu cu adevărat. Felul în care ne îmbrăcăm în viaţa de zi cu zi este o metodă de a ne diferenţia unii de alţii. Orice haina am purta, ea îţi schimba starea de spirit şi ne influenţează gândurile sau emoţiile. Stilul vestimentar personal este ceva unic pentru fiecare persoană în parte, iar felul cum decizi să ieşi din casă poate avea un impact puternic asupra celor din jurul tău.

Nu sunt o persoană care să ţină prea mult cont de tendinţele modei. Îmi place să mă îmbrac cât mai comod, dar caut ca vestimentaţia mea să exprime ceea ce simt în acea zi. Culorile pieselor vestimentare te pot ajuta să-ţi exteriorizezi creativitatea. De ceva timp, percepţia asupra hainelor care le port a început să se schimbe. Poate au stropit ăştia cu ceva în aer, poate o fi de vină vârsta, nu ştiu. Dacă în perioada „tinereţii” purtam haine negre (voiam să arăt slabă moartă), acum am început să ador culorile. De câteva luni ador rozul. Nu în exces, exact cât trebuie pentru a transmite veselie în jurul meu. Dacă afară este atmosfera tristă, fac eu să răsară soarele. „Nebună” cum mă ştiu prietenii, nu ies din casă fără o dungă roz. Măcar una mică, mică de tot.

large_img_703012

„Mereu am considerat ca moda nu are doar rolul de a face femeile mai frumoase, ci si de a le da incredere de sine.” – Yves Saint Laurent

Cu faţa mea de copil, blugi skinny şi o rochie Flow încep o zi banală de luni. Answear.ro îmi dă mereu posibilitatea să-mi creez propriile ţinute fără prea multă dificultate. Ţinând cont că sunt blogger, fiecare apariţie la un eveniment trebuie să fie cu ceva nou în fiecare outfit. Ţin totuşi la „imaginea” mea publică! Rochiţa Flow face parte din colecţia Answear.ro şi este adorabilă. Mânecile stil kimono, decolteul tip barcă şi detaliile decorative m-au atras din prima clipă. Purtând-o în diferite ocazii, îţi dă un aer romantic şi copilăresc.

full_img_812102

Există ocazii când vreau să par mai sobră sau măcar un pic mai „cuminte”. Pentru astfel de ocazii prefer să-mi aleg piese vestimentare cât mai lejere, dar în acelaşi timp să atrag atenţia cu o pată de culoare. Tunica din colectia Scotch & Soda este croită destul de simplist, model golf, cu crăpătură în părţile laterale şi un detaliu decorativ ca o mică pată de culoare. Perfectă pentru plimbările cu prietenii sau pentru un party care nu necesită un dress code sofisticat.

În ceea ce mă priveşte, aş accesoriza tunica neagră cu pantaloni negri skinny şi nişte botine Carinii de culoare roşie. Gama variată de încălţăminte pe care Answear.ro mi-o pune la dispoziţie, îmi dă o grămadă de idei pentru outfiturile de zi cu zi.

large_img_805088

Roşul îmi dă încredere, mă face să mă simt puternică. Botinele Carinii sunt din piele naturală, extrem de comode şi vor capta atenţia indiferent cu ce le-aş combina. Le-aş purta şi cu o rochie casual foarte lungă şi despicată-n părţi , jeans sau cu o fustă army style.

Pentru cine oficiale sau un simplu outfit office aş alege rochia Military Division. Face parte tot din colecţia Answear şi deşi are o culoare neutră o pot accesoriza cu uşurinţă. Croiala este dreaptă, mânecile au manşete încheiate şi materialul neted. Aş combina rochia cu un sacou tot din colecţia Answear de culoare roz şi cu o pereche de balerini comozi. Deja am o obsesie cu rozul…

befunky-collage

” Moda nu este despre etichete. Nu este despre branduri. Este despre altceva care vine din interiorul tău”. Ralph Lauren

Dacă sunt grăbită sau în criză de timp, tot Answear mă ajută. Panica mă cuprinde deseori, mai ales când vine vorba de o întâlnire romantică. Vreau să arăt bine şi în acelaşi timp să se vadă că am gusturi. Aleg unul din outfiturile prezentate de pe site şi problema este rezolvată. „Romantic Dress” este una din alegerile mele atunci când îmi doresc un outfit cuminte dar chic. Rochia Lyma din colecţia Pepe Jeans are ţesătura ornamentată şi  încreţituri decorative. Poşeta din colecţia Guess Jeans din piele ecologică şi cizmele Carinii din piele naturală completează ţinuta într-un mod chic.

untitled

Rămân fidelă colecţiei Answear Intuition ce mă ajută să fiu în tentinţe. Piesele vestimentare oferă personalitate şi te ajută să ieşi în evidenţă aşa cum eşti tu de fapt. Diversitatea lor şi culorile fac diferenţa în orice outfit şi se vor potrivi de minune atunci când vrei să fii elegantă sau doar „altfel”. Şi tu poţi să fii altfel! Şi tu poţi arăta lumii cine eşti şi care sunt emoţiile, gândurile tale. Exprimă-te liber, răspunsul vine din interiorul tău! Ție cum îți place să ieși îmbrăcată din casă?

Acest articol a fost scris pentru proba nr 18 din cadrul competiţiei SuperBlog 2016! 

26 Comments

  1. Nu tin si nu am tinut niciodata cont de tentindele modei. Am cautat sa port ceea ce ma face sa ma simt bine si sa nu atrag toate privirile. Vreau si am vrut sa fiu o persoana discreta dar care totusi sa nu treaca neobservata.

  2. Imi place foarte mult ultimul outfit, rochita Lyma, poseta Guess si cizmele Carini sunt preferatele mele, am sa intru si eu pe Answear sa vad la ce preturi sunt, poate le cumpar de BF.

  3. In Romania cel putin, exista acest obicei de a urma orbeste moda. Adica daca azi se poarta verde cu picatele mov, toata lumea pe strada va fi verde cu picatele. Si aici incepe dilema: cum iti poti afima personalitatea prin vestimentatie, cand arati la fel ca toti cei din jur?

  4. Ghetele alea m-au cucerit efectiv. Sunt absolut bestiale. Cred ca sunt cele mai misto ghete din sezonul asta pe care le-am vazut atat online cat si in magazinele fizice.

  5. Imi place sa ma imbrac casual pentru ca imi ofera acea libertate in miscari si anonimat.

  6. De fiecare data cand ies din casa, sunt aranjata. Incerc culori vesele chiar daca ploua sau e frig. Rochia roz e minunata! S-ar potrivi de minune cu o pereche de tenisi albi.

  7. Si eu purtam negru cand eram slaba rau si imi spuneau colegii Olive pentru ca pe langa ca eram slaba, eram si inalta si cu toate astea mai apaream si toata in negru. Se pare ca acum nu mai am aceleasi preferinte desi …. o pereche de blugi negri nu sunt de refuzat. Imi plac alegerile facute

  8. Eu, mai mult sport as alege, dar nu prea se potriveste cu job-ul! Asa ca adopt un fel de sporty chic- comoditate sofisticată 😀

  9. In general nu sunt foarte atenta cum ma imbrac, important este sa imi stea bine si nici sa nu intarzii, prea mult, la intalnire/facultate 🙂

  10. Orice am spune o haina care arata bine iti imbunatateste imaginea asa ca e important sa investim in haine care ne reprezinta. Eu prefer tinute casual-sport.

  11. Mie imi plac chestiile vintigoase desi iarna nu tare le pot scoate in evidenta. Incerc totusi sa nu arat ca un cauciuc si sa port niste culoare.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...