AVBS CREDITează, Aguritza promovează…

 

1779121_1422030721387857_2080794133_n

„Nu pune limite la nimic. Cu cât visezi mai mult, cu atât ajungi mai departe.” — Michael Phelps

Adevărat, nu am ce zice! Atâta timp cât ai lângă tine oameni inteligenţi şi niciodată nu se dau în lături de la provocări, succesul e garantat. Ideea acestui articol a venit după ce mi-am luat nişte „lopeţi” după ceafă de la viaţă. De-alea din fundul grădinii, nu glumă! Despre e vorbesc? Despre lipsa banilor! Măi, ştii cum doare? Te leşină, te trec transpiraţiile şi mii de gânduri te stresează zi şi noapte. Îţi vine să pleci în lume de nebun. N-ai bani, n-ai valoare! Parcă aşa era, nu? Sau „miroşi a prost”!

Cea mai mare problemă e atunci când rămâi fără bani chiar înainte de salariu. Copiii urlă, nevastă-ta îşi cere „drepturile” altfel dormi pe preş, iar ţie îţi flutură vântul în buzunare. Ce este de făcut? Mai ales că toţi te ocolesc, nu te ajută nimeni… până şi câinele din bătătură mârâie la tine. Singura soluţie este să apelezi la un credit rapid. La AVBS iei credit doar cu buletinul, apoi ai timp să rambursezi suma în timp de 30-45 de zile.  Ai avantajul că cererea ta pentru un credit până la salariu se poate aproba doar în câteva minute sau chiar pe loc, iar banii pot fi transferaţi în contul tău chiar în aceeaşi zi. Mai aştepţi mult? Vrei să tragă copilaşii de tine şi să-ţi iei scaltoace de la nevastă? Sau mai rău… de la soacră! Poate te conving ăştia mici din clipul ĂSTA?

Că tot trebuie să duc muncă de lămurire cu tine, m-am gândit la o strategie de promovare a creditului rapid. Minţi luminate, parteneri media şi câţiva colegi din SuperBlogosferă ne vom pune inteligenţa la contribuţie.

people-coffee-notes-tea

„Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.” – H.D. Thoreau

Pentru început i-am ademenit pe toţi cu plăcinte poale-n brâu şi am început şedinţa de lucru. Întreaga campanie se va baza în principiu pe umor. Avantajul unei reclame publicitare cu conţinut umoristic are afecte pozitive spre publicul ţintă. Are un potenţial mai mare de viralitate, iar mesajul este mult mai lesne de înţeles. Echipa de profesionişti de la Creadiv.ro vor crea o aplicaţie specială ce va conţine o mică documentare privind avantajul unui credit rapid, precum şi posibilitatea de a trimite cererea de finanţare direct de pe telefonul mobil. Vrem să scoatem în evidenţă faptul că există alternative, iar creditele rapide pot rezolva mici nevoi financiare ce nu suportă amânare.

TVR2 ne vor ajuta cu câteva spoturi publicitare amuzante, iar Lynx TV România va avea o emisiune pe săptămână în care se vor dezbate soluţii bancare pentru fiecare problemă. Emisiunea va fi în direct la oră rezobabilă, iar ascultătorii vor putea pune întrebări invitatului. Cu ajutorul unei Litere Stacojii zvăpăiate vom scrijeli cu cerneală virtuală texte bine documentate, şi-apoi Înșiră-te mărgăritare va atinge „sufletele chinuite” cu versuri din inimă.  O Pisică Neagră va toarce-n mod misterios citate motivaţionale precum:

„De n-ai bani de sărbători,

De laptop, cadouri şi de flori,

AVBS i-a ta salvare

Cu un credit rapid în buzunare. „

pizap-com14805045023961

“Cel mai important lucru este să îndrăzneşti să ai visuri mari, apoi să acţionezi pentru a le transforma în realitate” – Joe Girard

Cu o Armonie acvatică şi neapărat cu Nimicuri Fantezii,  îmbrăţişăm ideea unei strategii de promovare în mediul online. Modul de abordare este mult mai flexibil şi avem posibilitatea să ne adresăm unor posibili clienţi ce sunt deschişi la ce este nou. Blogurile ocupă un loc foarte important în cadrul unei strategii de promovare şi un excelent instrument de a aduce clienţi noi prin informaţiile extrem de detaliate. Orice mediu este propice pentru a promova un serviciu sau un produs, aşa că purcedem la braţ cu energica CălătoriaPerfectă.ro  într-o caravană prin oraşele principale ale României. Tulips & Sparkles şi SexulSlab.ro o va însoţi şi vor ţine un speech ce se va transmite live pe reţelele de socializare. Există mulţi tineri extrem de inteligenţi care au un potenţial  imens în dezvoltarea unei afaceri.

Cele două vor ţine dezbateri în seminarii bine pregătite în care vor vorbi despre beneficiile unui credit rapid sau IMM. În limita timpului disponibil vor prezenta tinerii antreprenori care sunt oportunităţile unui credit pentru întreprinderi mici și mijlocii. Cu toate că strategia de promovare este axată mai mult pe serviciul de creditare rapidă, vrem să arătăm ce posibilităţi îţi oferă AVBS Credit. În mediul online ne putem desfăşura în voie şi putem afla feedbackul publicului în timp real.

13615030_1782218062035786_1497782338861029018_n

Craiova pe blog. NaturalCristina din Moinești şi ExTraViTa.ro vor lansa campanii online pe Facebook şi vor ajuta la creşterea unei comunităţi de tineri cu idei de afaceri. Sub deviza ” Cu un Credit AVBS scapi de griji, dar şi de stres!” vom organiza o campanie-concurs unde participanţii sunt puşi în situaţia de a fi pun virtual project-manager şi provocaţi să ne spună care este ideea cea mai bună pentru a convinge un client de avantajul unui credit rapid… dar fără cuvinte. Printr-o schiţă în creion! O imagine face mai mult decât cuvintele şi vreau să văd creativitatea oamenilor simpli dar cu mult potenţial.

„Când inovezi, pregateşte-te ca toata lumea să îti spună că eşti nebun de legat” – Larry Ellison.

ArenaIT.net mă va ajuta să creez un ebook ” AVBS Credit – Totul despre avantajul unui credit rapid” şi va fi disponibil în mod gratuit tuturor utilizatorilor din mediul online. Ideile vin năvală, dar am impresia că încep să bat câmpii şi nu voi fi pe înţelesul tuturor. Am încredere în echipa formată şi în ideile lor. Poate că nu sunt din cele mai strălucite, dar am convingerea că vom putea promova corect serviciile companie de brokeraj bancar AVBS. Am plecat… încep filmările live la mini-serialul „Credit Rapid – Îndrăzneşte să vezi dincolo de aparenţe!”.  Suntem online… 1,2,3 filmăm!

Acest articol a fost scris pentru ultima probă (nr 24)  din cadrul competiţiei SuperBlog 2016!

15 Comments

  1. Tu esti dovada ca prin perseverenta, implicare, seriozitate și stil, si multe altele pe care nu le pot enumera, aduni oamenii în jurul tau. Nașa Agurița ar aduna bloggerii intr-un proiect, cu siguranta. Pentru ca nasele sunt protectoare si sunt greu de refuzat. Apropo, cu linkul ales de Claudia, in proba, pentru un blog aproape gol și cu versuri pentru „suflete chinuite” tare mi-e teamă că n-am face mare branza, noroc ca trimitem la insira-te margaritare cel cu priza la public. Daca nu stiam ce sa fac cu beleaua de pe com, acum stiu, il casapesc. Folositoare as fi cu adrianatirnoveanu.ro, iar daca nu reusim cu tot ce ai enumerat tu in articol, punem de o zumba intre bloggeri in care convingem ca AVBS e bun pentru un credit de ala sa investim intr-o sala in care sa exersam pasi. Am batut campii, dar e modul meu de a te felicita pentru tot ce ai facut in editia asta și in toate celelalte. Esti un reper pentru mine si o bucurie. Te pup! Succes!

    • Chiar dacă nu ne-am văzut face to face ever, întotdeauna ai avut o vorbă bună pentru mine. Ai un stil care motivează oamenii şi sunt onorată să te am în viaţa mea. Te îmbrăţişez cu toată dragostea!
      Ps: O să schimb linkul, draga mea! Pup!

      • ..multumesc. Schimba-l, dupa ce primesti nota, sa nu difere de platforma. Ei, uite si de asta am spus cele de mai sus – esti extrem de generoasa si atenta la detalii. Pup, am inima stransa, stiu ce diferente mici sunt in clasament. Eu sper intr-un miracol…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...