PartySnap – Sărbătoreşte clipa!

1-aparat-partysnap-768x401

În ciuda firii morăcănoase pe care o afişez cu „mândrie” până pe la orele 9 dimineaţa, eu sunt o fire veselă. Îmi place să fac oamenii să zâmbească. Chit că spun o prostie…ai râs cu poftă? Nu mai contează restul! Nu mă fac remarcată prin râsul strident ca de ciocănitoarea Woody şi nici nu am siluetă de model. Nu fac parte din înaltele clase sociale, dar nici proasta satului nu sunt. Prietenii mă ştiu cât de dusă cu pluta sunt şi mă acceptă că nu au încotro. Păi cine face cele mai amuzante petreceri din Constanţa? Aguriţaaa!

Nu mă laud, dar jur că nu am ţiglele pe casă! Ultima petrecere a fost trăznet. Îmi place să-i am alături pe cei dragi şi să le ofer momente de neuitat. Petrecem 90% din timpul nostru în mediul online, aşa că la ultima petrecere am stabilit ca nimeni să nu aibă telefoanele deschise. Ştiu că sunt şmecheri şi că vor avea tendinţa să dea un check-in, ba să facă un selfie… toate telefoanele au fost puse într-un seif şi returnate abia când s-a terminat petrecerea. Ca să-i îmbunez le-am promis că la petrecere vom avea şedinţe de fotodivertisment. Tematica party-ului a fost „Back to the childhood”. Îmi este dor de copilărie, iar tematica aleasă a fost perfectă.

Invitaţii chiar au fost curioşi de nebunia mea. Dress code: Sport sau Casual. Dacă tot ne vom maimuţări ca nişte copilaşi, măcar să fim îmbrăcaţi comod. Am pregătit bragă, am copt plăcinte şi covrigi. Nu am uitat de jocurile copilăriei şi am achiziţionat „Nu te supăra, frate!”, Păcălici, remi şi vreo 3 pachete de cărţi de joc pentru un macao. În spatele casei am amenajat în aşa fel să jucăm „Nouă Pietre”, „Şotronul” şi „Frunza”. Muzică pe fundal, genul anilor 80-90.

11

Piesa de rezistenţă a petrecerii a fost PartySnap! O nebunie curată, nu glumesc! Fiind ceva nou pentru ei, mulţumirea mea sufletească a fost că au uitat de telefoane şi s-au distrat pe cinste. În ton cu amuzamentul au aflat ce înseamnă un nou concept de fotografie.

PartySnap nu este o cabină foto!

Dacă tot le-am tăiat elanul când am sechestrat telefoanele, au răsuflat uşuraţi când au văzut că totuşi vor putea imortaliza momentele fericite. Operatorul ne-a explicat tuturor cum funcţionează, dar fiecare invitat a folosit caracteristicile aparatului după preferinţe. A fost foarte uşor, mai ales că utilizarea aparatului PartySnap este similară cu manevrarea telefoanelor cu ecran tactil. Noua dimensiune a divertismentului foloseşte un display alb cu dimensiuni destul de mari. Are touch screen şi este conectat în acelaşi timp la un aparat foto şi o imprimantă performantă.

PartySnap poate fi instalat oriunde are loc o petrecere aniversară, o nuntă sau un team-building. Pentru divertisment la cote maxime se atrage în faţa aparatului câţiva „nebuni”, se face fotografia (10 x 15 cm) apoi în funcţie de tematica aleasă  adăugăm obiecte virtuale vesele. Am avut şi obiecte reale ca eşarfe, pălării ciudate, costume de bebeluşi, biberoane şi alte ciudăţenii copilăreşti.

13

Distracţia a fost maximă! Bucuria lor a fost imensă când au aflat că fotografiile se pot publica pe Facebook şi că se pot imprima ca fotografii din cele obişnuite sau se pot trimite pe email. Ahh! Era să uit! mulţi dintre ei au optat pentru fotografii magnetice. Toate fotografiile au fost personalizate cu tematica petrecerii, iar unele au purtat mândre logo-ul PartySnap. Ideea le-a plăcut de minune, iar invitaţii mi-au iertat nebunia cu sechestrarea telefoanelor. Eu mă bucur că am reuşit să-i fac să socializeze şi altfel de cum s-au obişnuit. Amintirile imortalizate cu PartySnap le va aduce aminte mereu de „nebuniile” mele şi cu siguranţă vor povesti şi altora cât de amuzant te poţi distra într-un mod inedit.

19

Acum am în minte altă nebunie! Că tot mă apropii de pragul critic al vârstei de 40 de ani… vreau să sărbătoresc clipa! Noi femeile suntem nişte nebune şi din acest motiv vreau să le arăt persoanelor feminine din viaţa mea că vârsta nu este decât un număr. De ce să nu celebrăm şi să nu ne bucurăm că am ajuns la vârsta X? Mulţi nu au acest privilegiu. De ce nu am sărbători viaţa în fiecare zi, primul fir de păr alb sau primul rid apărut pe faţă? Eu aş sărbători şi menopauza! Vorbesc serios!

Imaginea fotografică reprezintă un mesaj fără cod. – Roland Barthes

Ca locaţie pentru viitoarea petrecere voi alege curtea din spate unde se află piscina. Vom sta la soare ca şopârlele alături de cocktailuri bio şi vom depăna amintiri din tinereţe. Voi sărbători fericită kilogramele în plus pe care le voi acumula şi chiar decalcifierea oaselor, bufeurile şi stările anxioase. Sunt VIE şi sănătoasă! Ăsta e un motiv pentru care aş face o petrecere în fiecare zi! PartySnap va fi „obligat” să-mi suporte stările de „GodZilla” până închid ochii…şi după! Asta e, mi-aţi intrat în sânge şi sunt dependentă de voi… tratament nu există, jur!

14907177_1131895143561270_1869376629060607925_n

Acest articol a fost scris pentru proba nr 13 din cadrul competiţiei SuperBlog 2016! 

29 Comments

  1. Pe bune? Si menopauza??? hahahaha!
    De fapt, ai dreptate… cum este însotita de insomnii, puteti folosi noptile pentru petreceri! :))))

    • Păi vezi? 🙂 🙂 🙂 Trăiască menopauza! Uite aşa ai motive intemeiate pentru a da un party 🙂

  2. Cu siguranta a fost o petrecere pe cinste. Mi-ai dat si mie o idee foarte buna pentru petrecere.

  3. baiii, rad si eu ca nu mai zic ce…de ce am scris…era Eva calare pe mine jumate’…da intelegi tu ce am zis :))

    • Ai dreptate! Daca pana acum am crezut ca-s niste vorbe aruncate-n vant…acum m-am convins!

  4. In februarie sarbatorim ani de casatorie si eu cu sotul dar si parintii. Ne.ar fi bun un astfel de partysnap….

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...