Bradul perfect pentru un Crăciun de poveste!

111

Aho, aho, copii şi fraţi,

Staţi puţin… nu mai cântaţi,

Şi cuvântul mi-ascultaţi.

Iarna-i grea, Crăciunul vine

Tu nu ai brad… nu ţi-ar fi ruşine?

E-sarbatoare.ro îţi vine-n ajutor,

Când vrei să fii blând cu mediul înconjurător.

De vrei zăpadă artificială

De calitate europeană,

La ei găseşti orice-ţi doreşti

Să-ţi faci sărbători ca în poveşti.

e-sarbatoare

“Cel mai bun cadou de Crăciun din jurul bradului: prezenţa unei familii fericite” – Burton Hillis.

Dacă în primii ani am ales să cumpăr un brad natural, în ultimii ani am devenit mai respectuoasă cu natura. Mi-am îndreptat atenţia către altceva şi am cumpărat brazi artificiali. Sărbătorile de Crăciun par triste fără un brad frumos ornat, fără râsetele copiilor sau fără colindele minunate pe care le cântăm încă din copilărie. Întodeauna am încercat să mă ţin de „tradiţie” şi să-mi îmbodobesc bradul chiar în ajunul Crăciunului. Este un sentiment minunat mai ales când cei mici de abia aşteaptă venirea Moşului şi sunt nerăbdători să deschidă cadourile primite.

Există beneficii în cumpărarea unui brad artificial exact ca în cazul celor naturali. Brazii artificiali sunt mult mai rezistenţi şi pot suporta o greutate mult mai mare de decoraţiuni de Crăciun, iar atunci când sărbătorile de iarnă iau sfârşit bradul se depozitează fără a suferi modificări până la următorul an fără nici o problemă.

christmas-xmas-santa-claus-advent

Alegerea unui brad artificial este o soluţie ideală atunci când vrei să economiseşti timp şi bineînţeles, bani. Îmi aduc aminte că într-un an de Crăciun am lăast totul pe ultima sută de metri şi am rămas fără brad… a fost groaznic. Nu găseam nici artificial, nici natural, nici măcar o crenguţă de „plop” amărâtă. De atunci am devenit mai atentă şi am programat din timp totul.

ottawajulia180cm-600x600

Nu contează dacă bradul de Crăciun este natural , din plastic sau aluminiu. Cu adevărat important este ca el să fie împodobit cu zâmbete.”- J. Allen Harrison

Pe site-ul e-sarbatoare.ro mi-am aruncat ochii un pic şi mi-a plăcut extrem de mult bradul artificial Ottawa. Arată superb, are ramurile cu terminaţiile albe şi aspect de picături de rouă, conuri incluse. Cu un pic de imaginaţie şi o tematică bine aleasă cu siguranţă bradul artificial va arăta minunat. Înainte să începeţi ornatul bradului, gândiţi-vă bine cum aţi dori să arate. Nu cred că v-aţi dori să semene cu o sorcovă, nu? În opinia mea şi dacă vă ajută recomandarea, puteţi încerca să oferiţi un aer modern şi să împodobiţi bradul cu ornamente şi beteală numai de o singură culoare.

Îmi place foarte mult şi stilul mai rustic ce presupune o mulţime de globuri de sticle create manual de meşteri pricepuţi sau stilul romantic unde ornamentele predomină în forme de îngeraşi sau fluturi. Acum depinde de imaginaţia fiecăruia, dar întodeauna să ţineţi cont de regula proporţionalităţii atunci când decoraţi bradul de Crăciun. Ornamentele de mărime mai mare asezaţi-le pe crengile de la baza bradului, iar cele mici în sus. Un brad artificial poate fi soluţia ideală pentru un Crăciun de vis, aşa că vă recomand cu dragă inimă achiziţionarea lui. Sunt mult mai ieftini, îi putem utiliza o perioadă lungă de timp şi în acelaşi timp reuşim să salvăm o parte din pădurile eco-sistemul nostru. Orice alegere aţi face trebuie să fie din suflet şi să vă mulţumească pe deplin, iar eu nu pot decât să vă doresc sărbători de poveste alături de cei dragi vouă!

One Comment

  1. Am brad artificial de cativa ani dar am grija sa am si cateva crengute de brad natural sau o coronita.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...