Tu cum îți protejezi telefonul mobil?

 

Apariția telefoanelor mobile a făcut viața mult mai ușoară a multora dintre noi. Tehnologia este în continuă mișcare, evoluează la fiecare secundă și aproape în fiecare zi apar noi gadgeturi de care te îndrăgostești instant. Le iubim, le adorăm. Dar cum avem grijă de ele? Cum le protejăm? Eu personal am trecut prin multe experiențe neplăcute cu telefoanele mobile. Le-am scăpat pe jos, le-am făcut baie în bălțile de pe stradă și multe alte atrocități. Ce să fac dacă am două mâini stângi…

Protecția telefoanelor smart a devenit un must have și nu un moft așa cum ar crede unii. Protecția telefonului tău poate fi reprezentată printr-o banală husă de telefon. Comparativ cu prețui unui telefon mobil, achiziția unei huse de telefon este nesemnificativă. Rolul unei huse de telefon este de a proteja telefonul mobil și de a extinde durata de viață a acestuia. Pe lângă astea, o husă de telefon potrivită redă gadgetului o nouă personalitate, un aspect mult mai interesant.

Un criteriu foarte important în alegerea unei huse de telefon este materialul din care este confecționată. Încercați să ocoliți husele din plastic pur și extrem de subțiri. Acestea nu oferă rezistența necesară, iar voi nu faceți decât să aruncați banii la gunoi și veți fi puși în situația de a achiziționa un alt telefon mobil. Deci, alți bani… altă distracție. Mie îmi place foarte mult să personalizez telefonul. Pentru că aștept primăvara și vreau să ofer hainuțe noi telefoanelor mele mobile, mi-am căutat câteva modele. Pentru început am căutat huse iPhone 7 și am găsit două modele drăguțe.

Primul model reprezintă o țestoasă și un model floral realizat cu o tehnică nouă de printare în relief. M-a impresionat textura embosata ce protejează împotriva zgârieturilor și amprentelor, dar are și functie anti-alunecare. Al doilea model este reprezentat de  un flamingo roz și un model floral pe fundal negru. La fel ca primul model, acesta a fost realizat prin aceeași tehnică de printare în relief. Marginile carcaselor sunt electro-placate, iar designul modern oferă fiecărui telefon o personalitate unică. Mie îmi plac amândouă și chiar nu știu pe care să o aleg… mă ajutați voi?

Pentru celălalt telefon mobil am căutat o mulțime de variante de huse Samsung Galaxy S7 Edge. Genul acesta de huse pentru Samsung Galaxy mi se par cele mai reușite pentru că atât spatele cât și ecranul sunt protejate în aceeași măsură.

Din cele două prezentate, Husa book slim Occa Jacket este favorita mea și nu am stat prea mult pe gânduri când am ales. Este croită din piele naturală premium cu finisaj canvas, design elegant și-o croială deosebit de fină și precisă. I-am acordat puncte în plus pentru închiderea magnetică ce menține telefonul în siguranță și pentru captușeala fină de lux ce prevene zgârieturile ecranului.

Deși pare un accesoriu nesimnificativ, husa de telefon este esențială mai ales dacă înțelegi pe deplin utilitatea acesteia. Dacă tot ați investit într-un telefon de ultimă generație, de ce să nu previi micile neplăceri ce apar atunci când telefonul nu este protejat? Așa cum am mai spus, protecția telefonului nu este o modă ci un fel de obligație față de investiția ta. O husă de telefon te ajută să-ți păstrezi telefonul mai mult timp și să te bucuri de funcționalitatea sa în parametri optimi.

2 Comments

  1. La sfsrsitul snului trecut mi-am schimbat telefonul si bineinteles i-am cumparat si hainute noi.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...