Eveniment „Eu și Endo” – 24 februarie, Constanța

 

Endometrioza afectează tot mai multe femei în ultimii ani. Această boală misterioasă a fost recunoscută medical acum 300 de ani ca fiind cronică, deosebit de dureroasă și extrem de progresivă. Adevăratele cauze ale endometriozei nu sunt suficient de clare. În ciuda progreselor medicale, încă nu s-a descoperit un tratament precis ce ajută la eradicarea acestei boli. Diagnosticul nu este atât de ușor de stabilit și de cele mai multe ori, modalitatea de manifestare a simptomelor este destul de complexă.

Sănătatea este un cuvânt mare. Ea cuprinde nu numai corpul, ci mintea si spiritul ci si perspectiva unui om (James H. West)

Pentru pacientele cu endometrioză sau cele interesate de problemele infertilității, vin vești bune. Vineri 24 februarie 2017 va avea loc la spitalul Euromaterna (Constanța), evenimentul numit „Eu și Endo „. Evenimentul va avea loc la ora 14, iar participantele vor putea discuta deschis despre problemele lor cu doamna doctor Coralia Ștefănescu și doamna doctor Virginia Șerbu. Participarea la eveniment este gratuită, dar este nevoie de confirmarea telefonică. Pentru mai multe informații, detalii despre eveniment și pentru confirmarea participării voastre la eveniment, folosiți numărul de telefon 0752866451.  Confirmarea se face până pe 20 februarie 2017!

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...