Catrice – Frumusețe după 35+

aguritza

Pentru o femeie, machiajul este o modalitate de a se simți ea însăși, însă mai drăguță și mai încrezătoare. – Bobbi Brown

Frumusețea unei femei este subiectivă și de cele mai multe ori suntem supuse standardelor de frumusețe impuse de societatea în care trăim. Machiajul este o artă ce oferă  femeilor multă încredere, putere și atitudine. Se știe că de ceva vreme, noi femeile acordăm o atenție deosebită felului cum arătăm. Un make-up perfect ne face să ne simțim mai încrezătoare și mult mai seducătoare. Sunt o mulțime de produse de make-up pe piața din România, iar astăzi vă prezint un brand pe care îl ador: Catrice.

Brand-ul Catrice este îndrăgit în toată lumea. Îmi aduc aminte că într-o perioadă aceste produse nu se găseau în România și era o adevărată mană cerească pentru cele care le primeau cadou. Catrice este adorat pentru edițiile sale limitate exclusive și pentru că indiferent de idei poți crea cu mare ușurință un machiaj în stil extravagant, clasic sau fantezist. Nu este nevoie să practici meseria de make-up artist. Atâta vreme cât există pasiune și creativitate, eu tind să cred că orice este posibil.

 

Acum mai bine de două luni am primit de la DonaCosmetics.ro spre testare două produse Catrice. Am avut ceva emoții pentru că nu eram sigură dacă nuanța fondului de ten mi se va potrivi sau dacă nuanța rujului este perfectă. Pentru început vreau să vă spun că toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepțională, aprobată dermatologic și nu sunt testate pe animale.

 fond de ten Catrice

Primul produse testat a fost: CATRICE 24 H Made to Stay Make-up 015 Vanilla Biege. Prețul pe site este foarte mic comparativ cu calitatea lui: 33 Ron. Formula lichidă, ușor de aplicat datorită dozatorului, acoperire medie spre maximă cu finish natural și efect matifiant asupra tenului. Formula fondului de ten este îmbogățită cu antioxidanți ce vor proteja pielea de factori negativi. Rezistent la apă, textură mătăsoasă și după aplicarea fondului de ten am fost extrem de mulțumită că nu oferă un aspect inestetic de mască.

Prietena mea Valentina a ținut să încerce cele două produse Catrice. În fotografia de mai sus se observă cum Catrice 24 H acoperă micile probleme și imperfecțiuni ale Valentinei, nu? A fost nevoie doar de o singură aplicare și abia la final ne-am dat seamă că nu am aplicat o bază de machiaj înainte. Deci acest produs își face treaba corespunzător.

Un ruj cu o culoare absolut demențială: Catrice Ultimate Colour Lip 450 Legend Berry. Prețul pe site este de 19 Ron. Foarte cremos, pigmentat, rezistă 3-4 ore. Am tendința să mănânc pur și simplu rujul de pe buze, în schimb acesta a rezistat cel mai mult față de celelalte care nu stau mai mult de o oră pe buzele mele.

Nu mă pricep să fac un make-up extravagant, nici măcar unul clasic… dar slavă cerului că pot aplica un ruj pe buze și un fond de ten cât să nu par o paiață. Încerc pe cât posibil să mă machiez în fiecare zi sau măcar să nu ies din casă fără ruj și rimel la ochi. Vorba colegelor de la job: Agurițo, gătește-te mai des! Se vede diferența!

Da, au dreptate. Se vede diferența mai ales când folosești produse de calitate, iar cosmeticele Catrice sunt accesibile oricărei femei. Pe site-ul DonaCosmetics.ro vei găsi o gamă largă de produse Catrice cu ambalaje luxuriene şi prețuri extrem de atractive: bază de machiaj, concealer, pudră compactă matifiantă, creion de buze, fard de obraz, luciu de buze  ș.a.m.d.

Donacosmetics.ro vă așteaptă cu multe produse pentru frumusețea voastră. Pe lângă produsele Catrice puteți găsi brand-uri ca: Meis, Revlon, Astor, Rimmel London sau Essence. Pentru comenzi prin poștă de peste 100 Ron și 200 Ron prin curierat, transportul este gratuit. Indiferent de vârstă, frumusețea se poate modela după propriile principii. Depinde de tine ce alegi și cum îți arăți frumusețea celor din jurul tău. Eu aleg Catrice, tu?

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...