Parli l’italiano? Parli Bottega Verde…

În 2005 a fost prima mea vizită în Italia. Nu a fost o vacanță, ci 4 luni de muncă într-un restaurant pe vârf de munte. Doi ani am empatizat cu tot ce am văzut acolo și m-am îndrăgostit instant de produsele cosmetice pe care le-am testat. Am rămas fidelă unui parfum și, spre norocul meu, câteva rude îmi mai trimit câte un colet cu produsele favorite. Dar nu pot mereu să apelez la ele, așa că am căutat să găsesc unele aici pe piața românească. Am tot văzut la colegele din blogosferă păreri, comentarii, review-uri și am hotărât să încerc și eu produsele de la Bottega Verde.

Frumusețea este în tine…

În armonie cu natura, Bottega Verde ține la frumusețea ta și a creat toate produsele au la bază ingrediente naturale. Bottega Verde a luat ființă în anul 1972, când își deschide un magazin de ierburi medicinale și cosmetice la Pienza, în inima Toscanei. Toate produsele cosmetice, cu excepția lacurilor de unghii și a parfumurilor, au fost testate dermatologic,  nu au fost niciodată testate pe animale și are un respect deosebit pentru mediu înconjurător.

Pentru că calitatea cosmeticii italiene este naturală și pentru că am fost curioasă să le folosesc cât mai repede, m-am decis să fac o mică comandă. M-am bucurat ca un copil când am primit coletul și pe lângă cele comandate am primit un produs cadou. Indiferent de valoarea comenzii primești un săpun cadou, iar pentru o comandă mai mare de 34 Ron primești un gel de duș cu extract de lavandă italiană. Dacă valoare comenzii este mai mare de 64 Ron primești un săpun lichid cu extract de orez Venere, iar orice comandă mai mare de 99 Ron beneficiază de transport gratuit.

Primul produs testat a fost Violete – Ojă cu parfum de violete (10ml). Am fost curioasă de această ojă în primul rând pentru că promitea un parfum. A fost interesant să descopăr că parfumul de violete apare după uscarea completă a lacului de unghii. Consistența este lichidă atât cât trebuie, se usucă foarte repede ( circa 2-3 minute) și se aplică foarte ușor pe unghii. În poza de mai sus a fost nevoie doar de un singur strat și acoperirea a fost maximă. Parfumul este delicat și ținând cont că deretic toată ziua… oja rezistă circa 4-5 zile. Asta da bucurie! Pentru cele care adoră lacul de unghii lucios, grăbiți-vă. Oja cu parfum este acum la reducere de -42% la doar 23 Ron.

Ador verdele, mai ales că este nuanța anului și cum era de așteptat… mi-am achiziționat Gel Shine – Verde auriu (5ml). Un lac de unghii strălucitor, efect de gel exact ca în saloanele profesioniste, fără aromă. Mi-a plăcut periuța maxi extrem de bine creată care mi-a ușurat aplicarea lacului pe unghii fără să fac risipă. Timpul de uscare este de 1-2 minute, dar a fost nevoie de două aplicări pentru un aspect plăcut și luminos. Produsul este disponibil în alte 5 variante: violet metalizat, galben, auriu, piersică auriu și roz confetti. Le găsiți pe site cu o reducere de -48% la prețul de 12 Ron bucata.

Al treilea produs din comandă a fost un parfum delicat pentru toate tipurile de păr (50ml). Ador parfumul delicat și fin care protejează părul pe durata întregii zile. Formula speciala ține departe mirosurile neplăcute și se aplică prin pulverizare pe toată suprafața părului. Parfumul delicat ține chiar și două zile dacă nu te speli pe cap. Produsul îl puteți achiziționa de pe site la prețul de 52 Ron.

Un parfum delicat cu bază dulce florală și fructată se regăsește într-un săpun demachiant cu unt de shea. Se știe că untul de shea hidratează în profunzime pielea, vindecă eczemele, atenuează psoriazisul și redă în timp scurt elasticitatea pielii. Săpunul este ideal pentru toate tipurile de piele, acționează ca emolient și curăță tenul în profunzime. Săpunul îmbogățit cu unt de shea hrăneşte pielea şi încetinește îmbătrânirea acesteia. Îl ador și îl recomand mai ales persoanelor cu piele uscată. Săpunul face adevărate minuni! Pentru a vă convinge îl puteți achiziționa de pe site la prețul de 13 Ron.

 

Violete-Sapun  a fost micul cadou la comanda de pe Bottega Verde. Aroma: nota de vârf: mandarin, lămâie, violete; nota de mijloc: violete, trandafiri, iris; nota de bază: mosc, ambra și boabe de tonka. Miroase demențial de bine, îngrijește pielea delicat și lasă pe piele o aroma dulce și delicată de Violete. Produsul se prezintă într-un ambalaj floral deosebit, greutate 150 g și îl puteți achiziționa și voi de pe site la prețul de 14 Ron. Personal sunt mulțumită de toate produsele folosite, iar în lista de favorite va rămâne parfumul cu aromă delicată pentru păr. Îl recomand cu drag!

Pentru că îmi sunteți dragi, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul AGURITZA  înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el. Vă aștept să-mi spuneți ce produse ați folosit de la Bottega Verde și care sunt favoritele voastre. La următoare comandă mă gândeam să achiziționez unul sau două parfumuri… ceva recomandări? 

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...