Share Your Box – Schimbă atmosfera…

Cei ce dăruiesc au totul. Cei ce se abțin nu au nimic. – Proverb hindus

De mici suntem educați să împărțim ce avem cu cei din jur, nu? Bucuria de a dărui este una extrem de personală și în același timp te face să te simți un pic superior față de restul lumii. Când ai împărțit ultima dată ceva? Orice… o pâine, o bomboană, jumătate din aerul pe care îl respiri. În ziua de azi lumea împarte vise, zâmbete, iubire. Evoluția tuturor lucrurilor ne-a aruncat în epoca lui SHARE. Indiferent că socializăm în mediul online sau offline, oamenii share-uiesc momente, informații, gânduri.

Pornind de la stilul actual de viață, Wu Xing a lansat „Share Your Box. O cutie ce îți provoacă papilele gustative și transformă un banal prânz într-o experiență ce adună zâmbete. Când ai colegi mofturoși și vrei să schimbi puțin atmosfera sinistră de la birou, cea mai bună soluție este să devii creativ. Comanzi mâncare chinezească și îți provoci echipa la o distracție pe cinste. Nu este nevoie să suni pe nimeni, toată lumea va avea impresia că ești obsedată de muncă. Cum să nu suni? Păi nu suni, nu trimiți scrisori, telegrame… nimic. Descarci noua aplicație Wu Xing „SHARE YOUR BOX” pe Android sau IOS, comanzi mâncare chinezească cu 15% discount, apoi share-uiești cât vrei și cu cine vrei… delicioșeniile ce te trimit cu gândul direct pe meleagurile Chinei.

 

Wu Xing – Gusturi împărțite, de voi potrivite…

Echipa Wu Xing este un brand echilibrat ce se lasă inspirat din realitatea urbană. Pentru că Wu Xing ține la etichetă și la valorile în care ei cred, au decis să creeze o aplicație mobilă ce nu folosește prea multe resurse ale telefonului. Cu un meniu ușor de navigat, Share Your Box a adunat gustul original Wu Xing într-un set de rețete condimentate pe gustul tuturor. Maestrul Tushin recomandă meniuri chinezești diversificate ce includ pui Gong Bao, legume Sichuan, furnici în copac, cartofi cu urechi de lemn ș.a.m.d. Dacă ești curajos și vrei să îți provoci prietenii la noutăți poți comanda din specialitățile chinezești Wu Xing: Rață în sos chinezesc și Specialitatea bucătarului. Comanzi oriunde-n București, oriunde te-ai afla: la birou, la domiciliu, în copac sau pe malul Dâmboviței.

Arta de a dărui ține de spiritul fiecăruia și pentru că nu sunt genul care să stea cu corăbiile înecate… am adus puțină veselie în gașca de la birou. Ce a ieșit?

Când monotonia-n drum apare
Prinde-o frate, de picioare.
Și trântește-o la pământ,
Pân-ce nu tace mormânt.
Și-apoi să faci veselie, una de aia sufletească
Cu mâncare chinezească.
Fii puternic, curajos
Și comandă sănătos.
Cu noua aplicație Wu Xing,
Te răsfeți ca un viking.
Lui Ionel… că e prea demn
Salată cu urechi de lemn.
Colțunași și flori de piatră,
Agripinei… că-i cam acră.
Chifteluțe cu susan
Pentru cel mai barosan.

Vlăduț… e cam aerian
Lui îi luăm porc Sichuan.
Iute, să-și revină-n fire…
O să râd fără oprire.
Văd priviri lungi, pofticioase
Și vă jur, nu-s ticăloase.
Mai un zâmbet, mai o glumă
Gașca veselă se adună.


Agripina vrea să-nvețe
Cum se mănâncă cu acele bețe.
Bos cu ochii de prepeliță,
Mănâncă cu-o furculiță.
Râsete și veselie,
Gust sublim și energie.
Vai, ce bun și delicios…
Spuse Bos pe un ton voios.
Vai, dar ce ai tu aici?
Furnici în copac… de ce nu zici?
Și uite așa cu armonie,
Scăpai de monotonie.
Share Your Box în orice clipă,
Pentru tine sau echipă.
Pentru frați, pentru surori
Share Your Box la sărbători…

Va urma…

 Acest articol a fost scris pentru proba nr 14 din competiția Spring SuperBlog 2017!

17 Comments

  1. Eu ador mancarea chinezeasca, indiferent de care ar fi, cateodata incerc sao prepar acasa dar de mai multe ori o mananc in oras.

    • Mă bucur, draga mea! Sunt un pic invidioasă că știi să gătești mancarea chinezească… eu inca nu am avut curaj sa incerc! Te pup!

  2. Eu sunt mai traditionalista cu mancarea ,nu am incercat mancare chinezeasca dar nu as spune nu.

  3. Daca ar fi sa imi dedici
    Vreo cutie cu „furnici”,
    As spune s-o împărțim
    Lângă un pahar cu vin,
    Si cum pofticioasa sunt
    Aș lua cutii la rand:
    As vrea porc încins pe plită,
    Pachetelele-s ispită,
    As gusta din toate un pic
    Pana n-ar mai fi nimic.
    Deci, mulțam de pont. Că-i bun.
    Mă duc altora..sa-l spun.

    Agu, tare mi-a placut modul tau de a ne vorbi de una dintre bucatariile pe care eu le ador. As comanda cat de multe cutii cu mancare chinezeasca si as imparti cu toti, sa mancam pe saturate. Succes!

  4. Ador mâncarea chinezească, mănânc de fiecare dată când am ocazia…..pacat ca nu avem si aici Share your box 🙂 ….super tare articolul tău ,l-am citit cu mare plăcere !

  5. Ieri am văzut mașina de livrare a celor de la Wu Xing. I-am urmărit cu privirea pana cand mi-au ieșit din vizor. Si bine au făcut, căci aveam o foame de lup… si o fata de prădător!!!

  6. Imi place la nebunie mancarea chinezeasca si mereu merg la restaurantul meu preferat cu prietenii.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...