Dăruim din inimă, primim zâmbete…

 

Îți poți imagina copilăria fără râset și jocuri? Dragi prieteni, frați și surori, oameni ai binelui, haideți să strângem jucării pentru Camera cu bucurii de la Spitalul Județean Constanța. Copiii noștri de aici, de la spital, s-au bucurat de păpușile, mașinuțele și cărticelele primite de Crăciun, însă mai avem foarte puține, iar acum 1 iunie se apropie cu pași repezi.
Vă așteptăm, cu brațele deschise, la Centrul Medical de Zi FOCUS din cadrul Spitalului Județean Constanța. Ideea Centrului Medical Focus s-a născut din nevoia tot mai acută de a oferi copiilor cu boli oncologice şi hematologice din judeţul Constanţa… un loc plin de culoare şi speranţă unde să primească tratament adecvat şi suport emoţional ce ii ajută în lupta cu boala. Dacă doriţi să aduceţi un zâmbet pe chipul unui copil, Centrul Medical de Zi FOCUS vă aşteaptă cu drag să complotaţi împreună într-un mod benefic.
Foarte important, pentru că micii pacienţi sunt foarte bolnăviori şi sensibili, nu aduceţi obiecte de îmbrăcăminte purtate.  Toate obiectele vestimentare să fie noi (avem copilaşi între vârstele 3-14 ani), jucării noi (exclus obiecte de pluş), rechizite noi, dulciuri neperisabile( biscuiţi, napolitane etc).

Când dăruieşti, primeşti mai mult. Persoanele fizice pot sprijini Asociaţia Dăruieste Aripi direcţionand 2% din impozitul pe venit astfel:

  • Prin completarea Formularului 230 pentru angajati (click aici pentru download fisier PDF) pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. Formularul trebuie depus pana la data de 25 mai 2018 la Administraţia Fiscala de care aparţineţi.
  • Prin completarea Formularului 200 (click aici pentru download fisier PDF). Este obligatoriu de completat de către persoanele care realizează venituri din alte surse (chirii, drepturi de autor etc).
  • Printr-o contribuţie, în LEI sau EURO, în contul Asociaţiei:

    Titular cont: Asociatia DARUIESTE ARIPI
    CUI: 314 827 67
    IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901
    IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901
    Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanta
    COD BIC/SWIFT: BTRLRO22

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul 0732405986. 

3 Comments

  1. Ohhh asa de tare doare, ingerasii suferind, nu merita sa sufere 😞 bun subiect pentru articol cu o cauza urias de buna.

  2. Am ajutat mereu cum pot si cu cat pot. Baiatul meu ofera mereu cadouri la Craciun si Paste colegilor mai nevoiasi.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...