Eurocor – Cursuri pentru ambițioși…

Bună, dragii mei! Știți foarte bine că viața mea socială este una destul de intensă și deși mi-aș dori mult mai mult timp liber, sincer nu știu de unde să fac rost de el. Vă povesteam din februarie că am început cursul de Marketing și Comunicare, iar acum sunt deja la răsfoirea modulului numărul patru. În luna aprilie am parcurs modulul numărul trei și am descoperit noțiuni noi și foarte multe informații despre cercetarea de piață și printre multe altele, despre mixul de marketing sau avantajul unui produs unic.

Instruiți-vă alături de Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta – cea mai importantă școală europeană specializată în acest tip de instruire!

Vrei sa scrii o carte? Să dezvolți un produs? Sa-ți faci o afacere sau propriul brand? Informațiile marketing-ului sunt utile pentru oricine, nu doar pentru cei cu afaceri cu multe zerouri. Dacă de exemplu te duci la un prieten ce are nevoie de ajutor cu o idee bună de marketing, care îl ajută să aibă mai multe vânzări de exemplu, te va ține minte și cu siguranță te va recomanda. Dacă lucrezi în domeniul de Marketing sau Comunicare, acest curs te va ajuta să înțelegi și să pui în practică cele mai rapide și eficiente metode de promovare.

La Eurocor, indiferent de cursul ales, cursantul decide când și cât timp aloca pentru studiu! Puteți studia alegând ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tipărit /luna). Sau, dacă aveți ceva mai mult timp disponibil, puteți comanda mai multe pachete de curs într-o singură luna sau chiar cursul integral într-o singura expediție. În luna mai ai la toate cursurile disponibile de pe site 25% reducere la pachet ritm lunar sau o mega reducere de 55% dacă achiziționezi cursul complet. În plus ai cadou garantat, geanta de studiu la 25% reducere imediata la ritm lunar, iar la achiziționarea unui curs complet, pe lângă reducerea de 55% primești cadou garantat o mapă de studiu.

De ce să alegi Eurocor? 

• metoda unica de învățare: studiați acasă, în ritmul propriu
• durata de studiu flexibilă: decideți singuri când absolviți cursul
• rezultate imediate: în doar 15 minute de studiu pe zi
• caracter practic: asimilarea rapidă și punerea în practică a cunoștințelor de la primele lecții
• profesor personal: asigură îndrumarea pe durata întregului curs
• expediție în toată țara: trimiterea pachetelor de curs prin poștă, în orice localitate din țară
• prețuri accesibile: plătiți lunar un preț avantajos

 

Alegeți unul dintre cursurile de limbi străine, calculatoare, profesionale sau hobby și alătură-te celor 350.000 de studenți la cursurile prin corespondență din toată țara. Eurocor oferă tuturor celor interesați, în mod GRATUIT, lecții demonstrative pentru toate cursurile aflate în oferta sa. Design interior, creație vestimentară, arhitectura grădinii, agent de turism, publicitate, contabilitate, asistent manager sau protocol și organizare evenimente? Tu ce ai alege?

2 Comments

  1. Esti tare harnicuta si dupa ritmul in care ai invatat iti si place.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...