BioBoom – Picătura de sănătate la pahar…

Deși nelipsite în alimentația de zi cu zi, fructelor și legumelor nu li se acordă importanța cuvenită în alimentație. Consumul de sucuri naturale din fructe și legume ajută la creșterea rezistenței organismului și la îmbunătățirea funcțiilor acestuia. Efectul miraculos al acestor sucuri naturale este de apreciat deoarece substanțele nutritive din fructe și legume ajută la reînnoirea și hrănirea tuturor celulelor organismului.

Beneficiile unor sucuri naturale se pot vedea imediat! Cu o dietă echilibrată, sucurile din fructe sau legume pot avea efect de detoxifiere. Eu le folosesc cât de des pot, mai ales că mă ajută în dietele de slăbire sau pentru a favoriza eliminarea excesului de apă din organism. Îmi sunt de mare ajutor atunci când fac sport sau când mă simt foarte obosită, iar de cele mai multe ori sucurile naturale te pot încărca cu o energie de nedrescris.

Picătura de sănătate la pahar o savurez de ceva timp de la Bioboom. Ador sucul bio din rădăcinoase, iar vitaminele și mineralele acestuia sunt o adevărată sursă de energie.  Acest suc este obținut din pulpă de morcov, patrunjel, păstarnac, suc de gulie și de gutui. Gustul este delicios, parol! Sucul de morcovi este un excelent tonic pentru organism, oferă energie și ajută la vindecarea rapidă a unor afecțiuni precum anemia, diverse probleme ale pielii, răceală, oboseală, insomnii sau constipație.

Pătrunjelul în schimb are proprietăți curative, util în tulburări oculare sau hipertensiune. Ajută la purificarea sângelui și la sănătatea vezicii urinare. În stare pură, sucul de pătrunjel nu este indicat să se consume în cantități mari și nici în timpul serii. Poți uita de oboseală stres sau dureri de cap cu acest suc obținut din cele mai sănătoase legume, iar beneficiile lui nu vor întârzia să apară!

Un alt ajutor pentru sănătatea mea îl găsesc în sucul de sfeclă. Foarte util în problemele digestive pe care le am din cauza stresului, sucul de sfeclă bio reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, vitamina C,  mangan şi potasiu. Are foarte multe vitamine, îmbunătățește metabolismul, combate anemia și are efect de detoxifiere a ficatului. Dacă suferi de colită ca mine, sucul de sfeclă combinat cu cel de morcovi și castravete este un excelent remediu pentru această afecțiune.

Ați văzut pe rețelele de socializare faptul că sunt mereu în mișcare. Job full time, evenimente mondene sau sportive la care particip cu drag atunci când timpul îmi permite, blogging și multe altele… toate acestea au nevoie de atenția mea și de energie 100%. Sucul Energie Verde Bio este soluția perfectă pentru energizare și stimulare. Picătura de energie Bioboom conține plante stimulative precum yerba mate, ghinde, guarana, rădăcină de aur, miere, ginseng și cafea.

Datorită conținutului foarte bogat a enzimelor, săruri minerale și aminoacizi, sucurile naturale te vor ajuta mereu la regenerarea organismului. Dacă nu ești convins de beneficiile acestora, îți prezint 6 motive pentru care consumul de sucuri naturale este o excelentă sursă de sănătate:

  • energie pentru întreaga zi
  • aproximativ 95% din vitaminele și nutrimentele de care organismul tău are nevoie se regăsesc într-un pahar de suc natural
  • ajută la creșterea imunității
  • scade nivelul de colesterol
  • contribuie la bunăstarea mentală
  • sunt sărace în calorii

Voi ce sucuri naturale consumați și cât de des le includeți în alimentația voastră sau a copiilor?

 

2 Comments

  1. Foarte util. Ador aceste sucuri si le consum aproape zilnic. In special celde fructe (locul 1)

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...