3 produse esențiale pentru îngrijirea tenului – Notino

Bună, dragile mele! În această seară revin cu o tematică specială a acestui articol în care discutăm puțin despre îngrijirea tenului în perioada rece. Știm foarte bine că gerul, vântul și temperaturile ce oscilează zi de zi, fac ravagii asupra pielii. În schimb dacă avem grijă de pielea noastră, cu produse atent și corect alese în funcție de nevoile fiecăruia, tenul va arătă spectaculos de sănătos și hidratat. Curățarea, hidratarea, îngrijirea și hrănirea corespunzătoare a pielii nu ar trebui sa lipsească din rutina ta zilnica, draga mea.

Hidratarea este un factor foarte important, iar un ten hidratat corespunzător nevoilor va înfrunta cu succes temperaturile scăzute. Expusă prea mult la temperaturi negative, pielea devine sensibilă și scapă foarte ușor. Așa că draga mea, nu uita să folosești o cremă hidratantă pentru față chiar dacă tu ai tenul gras. Cel mai potrivit moment pentru aplicarea unei creme hidratante este imediat după baie sau duș. Atunci când pielea este umedă, porii sunt deschiși, iar crema hidratantă pentru față pătrunde în profunzime, iar tenul tău rămâne hidratat mai mult timp Piele uscată, iritată sau deshidratată? Îți recomand cu drag gama Bioderma!

Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time.  – Linden Tyler

Absolut toate cosmeticele ce se regăsesc în brandul Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Într-o altă ordine de idei, este esențial să folosiți măcar odată pe săptămână o mască de față hidratantă. Folosirea acesteia este foarte importantă în îngrijirea tenului, deoarece principalul scop al acesteia este de a păstra apa în piele. Dacă folosești corect o mască de față potrivită tenului tău, aceasta îți va lăsa pielea extrem de fina și catifelată, plăcută la atingere și vizibil mai sănătoasă. Nu uita… masca aleasă corect hidratează în profunzime, reîmprospătează pielea obosită și expusă la factori externi, curăță acneea și oferă toate tipurile de vitamine necesare pielii tale.

Din gama Bioderma, vă pot face o recomandare și anume Hydrabio Masque. O mască de față cremoasă intens hidratantă, pentru ten sensibil și deshidratat, ce reface nu doar hidratarea, ci și strălucirea și finețea tenului.

Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life.  Renee Rouleau

 

Dacă am tot vorbit de îngrijirea tenului, să știți că și buzele au nevoie de îngrijire atunci când este foarte frig. Folosirea unui balsam de buze împiedică crăparea sau deshidratarea pielii și reprezintă unul dintre cele mai rapide şi eficiente tratamente pentru îngrijirea şi întreţinerea buzelor în sezonul rece.

Indiferent de tipul de ten pe care îl ai, nu uita de îngrijirea acestuia. Tenul tău va radia de sănătate și îți va mulțumi… parol! Voi cum aveți grijă de tenul vostru în perioada rece?

Mai multe articole Aguritza.Ro din categoria Frumusețe, puteți citi AICI!

3 Comments

  1. Îmi plac mult produsele de la Nivea ,folosesc și eu de foarte mult timp ,le ador !

  2. Bioderma are parte doar de recenzii pozitive, trebuie să încerc și eu produsele. Iar Nivea, indiscutabil, produse de cea mai buna calitate.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...