Inspiratie pentru rochiile domnisoarelor de onoare

ramonabadescu

Traditia spune ca mireasa va fi insotita de un grup de domnisoare de onoare, iar mirele de grupul de baieti, onorati sa fie cavaleri. Aceeasi traditie spune ca domnisoarele de onoare trebuie sa se imbrace la fel. O grija in plus pentru mireasa, tinand cont ca fetele sunt nelipsite din tabloul de grup, rochiile pe care acestea le vor purta ar putea fi chiar una dintre cele mai dificile alegeri.

Sa fie nu foarte scumpe, sa fie la fel, dar in acelasi timp potrivite din punct de vedere al croiului, designului si culorii pentru fiecare fata in parte – par sa fie destul de multe pretentii, firesti. Nu este insa ca si cum domnisoarele de onoare au aceeasi silueta. O solutie poate fi insa o rochie versatila. O gasesti la RamonaBadescu Exclusive.

3 motive sa alegi rochia versatila 

Numele sau iti sugereaza clar despre ce este vorba – o rochie ce permite a fi purtata in mai multe moduri. Este cu atat mai  interesanta astfel. Iata si primul motiv pentru care o astfel de tinuta va fi perfecta pentru tot grupul de fete, domnisoarele tale de onoare: la baza acelasi tipar de rochie, insa diferita in partea de sus, adaptand modul de purtare in functie de silueta si preferinte.

ramonabadescu

Marimea este una universala, asadar taie din lista de griji acest aspect. Iti ramane doar sa alegi culoarea dorita. Vorbim despre rochii lungi, decente, potrivite pentru cadrul nuntii. Sa nu uitam ca ceremonia religioasa impune un dresscode desigur si este destul de greu sa gasesti un tipar potrivit atat pentru slujba religioasa, cat si pentru petrecerea de dupa, de seara.

La ramonabadescuexclusive.ro rochiile de acest gen sunt si variate. Poti opta si pentru cele cu insertie de tulle spre exemplu. La capitolul cromatic ai din nou diversitate, de la verde la roz, negru, bordo etc. Toate acestea sunt mulate pe corp, realizate dintr-un material elastic. Pot fi purtate cu decolteu in V, pe un singur umar, cu spatele gol, infasurata la baza gatului etc.

In principiu mireasa alege pentru domnisoarele sale de onoare tipul de rochie, cu toate detaliile, dar asta nu trebuie sa insemne ca cele care le vor purta sa faca un compromis. Rochiile fetelor trebuie sa fie in tendinte, sa le puna in valoare, sa fie atragatoare si totusi decente. Rochia Versatila se potriveste cu toate astfel de pretentii.

Inspira-te din galeria foto disponibila de asemenea in cadrul paginii mai sus mentionata.

(ramonabadescu).

2 Comments

  1. Foarte frumoasă această rochie ,îmi place mult și culoarea ! Este superba !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...