Naobay – Frumusețea ta cu un strop de natură…

naobay

De curând am descoperit un brand nou pentru mine numit Naobay cu produse cosmetice organice, iar în magazinul online de unde le-am găsit eu vei descoperi produse de calitate create cu drag pentru fiecare problemă a tenului. Produsele Naobay au 99% origine naturală, iar majoritatea ingredientelor provin din agricultura ecologică. Au proprietăți anti-îmbătrânire, antioxidante, calmante și mențin cu succes hidratarea pielii. Numele brandului pe care îl ador deja spune tot: „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combină  îngrijirea eficientă și naturală cu grija pentru mediu, inovația și designul ambalajelor.

naobay

Am testat trei produse super eficiente pentru tenul meu:

Apa micelara iluminatoare Detox – o soluţie de curăţare multifuncţională care îndepărtează cu succes machiajul, purifică şi pregăteşte pielea pentru hidratare. Produs este certificat ECOCERT și este recomandat pentru toate tipurile de ten. eu am tenul mixt, iar ingredientele active cheie din acest produs au făcut minuni:

Ceai verde și zmeură – protejează pielea împotriva poluării atmosferice.
Lămâie – astringenta şi responsabilă cu controlul excesului de sebum şi luciu
Salvie și aloe vera – rehidratează şi calmează pielea

NAOBAY – „Natural and Organic, Beauty and You”

Cremă de faţă BIO revitalizanta cu extract de acai pentru ten normal şi mixt, Equilibria – că tot vă spuneam de tenul meu mixt, iată un alt produs minunat  bogat în fitosteroli, polifenoli și un conținut ridicat de vitamina C. Printre ingredientele active mai găsim ulei de migdale dulci (este cunoscut faptul că ameliorează cearcănele și întârzie procesul de îmbătrânire), extract de gălbenele, aloe Vera şi scorţişoară.

Produsul este ușor de folosit, textura este una lejeră. Se aplică atent pe faţa curată şi se masează până se absoarbe complet. După 2 săptămâni și ceva de testare a acestui produs , mă declar super mulțumită. Tenul este mai hidratat și luminos, ridurile fine s-au estompat ușor, iar pielea se simte mult la catifelată la atingere.

naobay

Ultimul produs testat:

Ser revitalizant Detox – concentrat de principii hidratante şi revigorante într-un produs cu textură de gel. Are o absorbţie ultra-rapida, iar extractul de alge roşii din compoziţia produsului oferă un efect instant de lifting.

Alge marine – oferă un efect instant de lifting
Acid hialuronic – reţine apa în ţesuturi şi îmbunătăţeşte fermitatea pielii
Extract de violete – activează microcirculaţia la nivelul pielii

În combinație cu crema de față bio revitalizantă ai parte de un adevărat tratament facial. Textura este fluidă și ușoară, iar aplicarea ei se face prin mişcări circulare dinspre interior spre exteriorul feței. Sunt extrem de curioasă dacă și voi le-ați încercat, iar dacă nu eu le recomand cu mare drag.

În plus am o surpriză pentru fiecare cititor… poți comanda produsele cu o reducere de 20%, folosind codul FLAWLESS20, datorită parteneriatului dintre revista online online Flawless.ro, blogul meu și www.biocart.eu

Beneficiile acestor produse cosmetice organice sunt foarte vizibile… trebuie doar să încerci și să crezi în puterea naturii!

3 Comments

  1. Nu am încercat nici un produs ,dar aș fi curioasă să incerc crema pentru față ! Mulțumim pentru recomandare !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...