Notino – 3 produse favorite pentru această vară…

În ciuda caniculei de afară,  îngrijirea tenului nu trebuie uitată. Pentru a obține o piele netedă, strălucitoare și ferma, dar frumos bronzată și cu un aspect sănătos, nu uitați pașii pe care trebuie să îi faceți zilnic: exfoliere, tonifiere și hidratare.cPentru o hidratare suplimentară puteți folosi cremele antirid cu extracte naturale, care lasă pielea catifelată şi netedă pentru o perioadă cât mai lungă de timp, acţionând în profunzime.

Pentru exfoliere aș recomanda o cremă cu retinol!  Retinolul este numit elixirul tinereții și datorită efectelor sale exfoliante, netezește rapid structura pielii, care arată apoi tânără și sănătoasă. Este un ajutor eficient în combaterea acneei, eliberează porii astupați, netezește ridurile și reduce vizibilitatea petelor pigmentare.

notino

Chiar dacă este vară și ne este gândul la vacanță, nu uitați de cremele antirid, mai ales de cele ce conțin coenzima Q10.

Efectele coenzimei Q10 asupra tenului:

* acționează ca o prevenție anti-rid și combate îmbătrânirea prematură.

* ajută la regenerarea celulelor pielii și susține producția de colagen și elastină în piele

* reduce astfel vizibilitatea ridurilor, la orice vârstă.

* redă pielii suplețea și fermitatea și menține aspectul tineresc al tenului

* accelerează vindecarea eczemelor

Eu în această vară voi folosi mai des o masca facială Nivea Visage Q10 Plus ce răsfață și îngrijește tenul. Este deosebită, mie îmi place foarte mult. Beneficiile ei: iluminează și împrospătează, hidratează profund și hrănește intens, înfrumusețează aspectul pielii și pielea feței devine fină ca mătasea.

notino

 Dacă folosiți produse cosmetice cu acid hialuronic, probabil sunteți informați de beneficiile acestuia:

* hidratează şi menţine elasticitatea pielii
* reduce efectele îmbătrânirii
* protejează împotriva radicalilor liberi
* augmentarea buzelor
* previne uscarea pielii

Eu folosesc în ultima vreme serul pentru ochi Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid ce elimină cearcănele și pungile inestetice de sub ochi. Este un produs vegan, netezește ridurile din jurul ochilor, cauzate de deshidratare.  Ajută la înlăturarea cearcănelor de sub ochi, reduce pungile de sub ochi și redă tenului aspectul odihnit și combate semnele de oboseală a tenului.

notino

Al treilea produs favorit pentru această vară este serul iluminator pentru față, gât și decolteu Delia Cosmetics cu Vitamin C ce oferă tenului o doză sănătoasă de energie și de vitalitate. Are un efect anti-age, de iluminare și este potrivit pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur.

Aceste trei produse de pe Notino.ro sunt nelipsite din rutina zilnică a tenului meu…  retinolul, coenzima Q10 și acidul hyaluronic sunt ingredientele de bază a unor produse ce au grijă de necesitățile tenului tău. Tu ce produse folosești în această vară?

2 Comments

  1. Multumim pentru recomandari!O mulțime de produse faine găsim pe Notino

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...