Botosanenii au continuat sa cumpere masini scumpe chiar si in pandemie

Pandemia cu care inca ne confruntam a adus schimbari majore pe toate planurile la nivel global. Si tara noastra a fost deosebit de afectata, atat din punctul de vedere al cazurilor de persoane infectate cu virusul corona, cat si in ceea ce priveste afacerile romanilor din toate domeniile.

Ca o prima consecinta, multi angajatori si-au suspendat activitatea, altii chiar au ajuns sa o inchida definitiv. In acest fel, un numar semnificativ de persoane s-au trezit peste noapte cu salariile scazute sau chiar au ramas fara un loc de munca. Incet incet, lucrurile au inceput sa isi revina, insa in continuare ne confruntam cu un numar mare de persoane ramas fara job.

Cu toate aceastea, se pare ca soferii botosaneni nu au facut rabat de la calitate si au achizitionat masini scumpe chiar si pe timp de pandemie in Botosani. Valul de inmatriculari din luna mai spre exemplu sta drept dovada.

Care sunt cele mai intalnite marci de masini inmatriculate la Botosani?

Daca in luna aprilie, in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise De Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor in Botosani au fost inmatriculate doar 122 de masini, in luna urmatoare numarul acestora s-a ridicat pana la 825. Trebuie sa precizam faptul ca prima situatie s-a datorat si aparitiei unor cazuri de COVID in cadrul institutiei amintite anterior.

In ceea ce priveste marcile de autovehicule ce au fost inmatriculate in Botosani, acestea au fost dintre cele mai diverse. Un loc fruntas in topul preferintelor botosanenilor se numara marca de masini Volkswagen. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea sunt masini fiabile, ale caror piese se gasesc usor pe piata de profil si au preturi destul de accesibile.

Aceasta marca de masini este urmata indeaproape de altele la fel de cunoscute precum Audi, Ford, BMW, Opel si altele. Insa botosanenii nu s-au rezumat doar la masini accesibile, ci au inmatriculat chiar si masini ce valoreaza zeci de mii de euro. Asa este si exemplul unui BMW x6 care pe piata de profil ar costa in jur de 70.000 euro sau un Range Rover in valoare de peste 40.000 de euro.

Pentru a citi mai multe detalii despre acest subiect, dar si alte stiri de interes precum „accidente Botosani”, felul in care a fost si inca este afectat Botosaniul de pandemie, puteti accesa site-ul botosaneanul.ro. Tot aici veti gasi si stiri de interes de la nivel national sau international.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...