Cum sa petreci timp de calitate impreuna cu micutul tau vara aceasta?

Dupa o perioada de doua luni de zile in care am fost nevoiti sa ne petrecem timpul in autoizolare, ar trebui sa realizam prin ce greutate am trecut si sa profitam la maxim de vara aceasta – cine stie ce va fi mai incolo. Poate ca autoizolarea a mai avut si alt scop pe langa cel de baza, cel de protectie – indemnul spre constientizarea importantei familiei.

De aceea, acum ca tot suntem liberi, ca sa zic asa, ce ar fi sa iti organizezi bine timpul pe care il petreci cu micutul tau? Poti petrece impreuna cu el timp de calitate, puteti desfasura activitati diverse ce va pot consolida relatia parinte – copil. Tot de ce ai nevoie este dorinta de a face asta. De inspiratie ma voi ocupa eu.

Artistique.ro sau magazinul online in care vii amator si pleci pictor!

Vara asta te provoc sa incerci pictura de orice fel! Pictatul, dupa cum prea bine stii, te relaxeaza, te ajuta sa te eliberezi de tot felul de stari – totul doar prin intermediul pensulelor si culorilor. Daca nu ai prea avut contact cu aceasta sfera a artei ai nevoie de un magazin online din care sa iti achizitionezi toate cele necesare.

In acest sens, recomandarea mea pentru tine este www.artistique.ro. Regasesti aici poate chiar mii de produse pentru pictura, grupate atent pe categorii sugestive. Rembrandt Art Centre, cu site-ul oficial artistique.ro, este si un centru de creatie, art school despre care poti obtine informatii utile direct din mediul online.

Sa revenim la ale noastre si anume la modul in care poti petrece timp de calitate impreuna cu micutul tau. Una dintre recomandarile mele, care sper sa fie si pe placul tau, este pictura pe materiale textile. Avand in vedere ca cei mici tot au tendinta de a scrie sau a picta pe tot ce ii inconjoara, de ce sa nu le oferi ocazia sa faca acest lucru la nivel de arta?

Pictura pe materiale textile poate ca este activitatea pe care chiar si tu o cautai pana acum fara sa stii. Prin intermediul culorilor pentru textile, inalt calitative, pe care le gasesti pe artistique.ro, iti poti crea piesele vestimentare mult dorite. Copilul tau va putea face acelasi lucru – fie ca e talentat sau nu, poate contura siluetele personajelor din desene animate direct pe materialele textile pe care i le pui la dispozitie.

Acceseaza artisique.ro, achizitioneaza-ti toate cele necesare si deschide-ti un atelier de creatie in propria locuinta.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...