Notino – Produse cosmetice esențiale pe timp de pandemie

V-am tot prezentat articole despre produsele cosmetice de pe site-ul Notino pe care le folosesc și le recomand cu drag. Astăzi vă voi arăta câteva produse care nu lipsesc din rutina mea zilnică de frumusețe. Chiar dacă este haos total din cauza pandemiei, asta nu înseamnă că nu trebuie să avem grijă de noi. Știu foarte bine ce înseamnă să porți ore întregi o mască pentru a te proteja și chiar dacă este incomod, nu uit să îmi hidratez tenul cu creme specifice vârstei sau o mască antiage.

 

Nu vă speriați, nu am venit să vă vaccinez… voiam să mă laud cu oboseala de pe chip, cu câteva riduri și cu un zâmbet mare. Mă rog, voi nu îl vedeți dar este acolo. Parol! Vorbeam cu o colegă zilele trecute și îi spuneam că masca asta are un mare beneficiu… nu mi se mai vede mustața, frate! Pot să îi fac codițe, să le dau cu gel, nu contează… nimeni nu va ști. Dar sprâncenele… sprâncenele trebuie să fie la locul lor. Și aici voiam de fapt să ajung…

Chiar dacă nu pot folosi un fond de ten sau un ruj, am grijă ca măcar sprâncenele să arată cât de cât normal. Așa că am găsit la reduceri Black Friday  gel pentru sprâncene și gene Control Freak de la Nyx Cosmetics. Are o textură non lipicioasă, transparentă și o rezistență îndelungată. Gelul de fixare oferă o nouă modalitate de setare și de aranjare a firele rebele ale sprâncenelor. Este foarte ușor de folosit și are un efect deosebit de natural.

notino

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful. (S. Loren)

Pentru a calma, înviora și a calma tenul obosit apa termala Avène Eau Thermale este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. Această apă termală se poate folosi în orice moment al zilei și are următoarele beneficii:

  • calmează iritarea
  • elimină pruritul pielii
  • împrospătează tenul obosit
  • fixează fondul de ten

notino

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi – responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă„. Acestea sunt cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera, iar imperiul pe care l-a construit în domeniul parfumurilor simbolizează lux, eleganță și tradiție. Nu era în plan, dar sunt sătulă de mirosul de dezinfectanți… ultima mea recomandare este parfumul Good Girl Carolina Herrera ce reflectă contradicții și contraste ce subliniază senzual și misterios latura feminină.

Cam acestea sunt recomandările mele pe timp de pandemie, dragile mele. Sunt tare curioasă voi ce produse folosiți în această perioadă și dacă ați încercat aceste produse. Aveți și alte recomandări de pe Notino? Îmbrățișări!

2 Comments

  1. Aceste produse nu le-am incercat încă dar sunt sigură că sunt foarte bune

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...