La masă, tonul face muzica. Și tonul îl dă EVA!

 

Să fie gustos, să fie sănătos, să fie sățios, să fie ușor digerabil și să nu îngrașe. Prea multe pretenții de la un preparat? La prima vedere cam așa ar părea… Doar la prima vedere. Pentru că, dacă ne gândim bine, variante care să răspundă afirmativ tuturor pretențiilor enumerate, există. Dar asta înseamnă să acorzi atenție alegerilor alimentare și să mănânci inteligent. De fapt, nu doar să mănânci, ci să te hrănești. Este o mare diferență…

Lista alimentelor sănătoase este suficient de mare încât oricine poate găsi în ea ceva care îi este pe plac. Modurile de preparare a alimentelor și combinațiile dintre ele sunt diverse, iar fiecare este liber să aleagă varianta sănătoasă. Pentru că fiecare este liber să aleagă cum vrea să trăiască și câtă atenție să acorde propriei sănătăți. Nu îți place carnea roșie? În regulă, există carnea albă, (de pasăre) și peștele. Nu te atrag mâncărurile cu sos și prăjelile? Și asta e în regulă: există salatele.

Este simplu să mănânci sănătos și gustos. Iată câteva sugestii de asamblare și asezonare a unei delicioase gustări în care ingredientul de bază este EVA Pateu de ton : bruschetele. Cui nu-i plac? Dacă s-ar organiza un concurs contracronometru al golirii platoului, bruschetele l-ar câștiga detașat. Alege pâine integrală sau cu semințe, unge feliile cu ulei de măsline pe ambele părți și frige-le pe grill sau într-o tigaie antiaderentă. Întinde uniform pe fiecare un strat de pateu de ton și asezonează, în funcție de preferințe, fie cu rondele de măsline negre și verzi, fie cu inele de ceapă și fâșii de ardei, mozzarella și jumătăți de roșii cherry, felii de ou fiert, ridiche sau castraveți proaspeți ori murați. Chiar dacă bruschetele sunt considerate mai degrabă aperitiv, cu siguranță că ele pot fi suficient de sățioase pentru a constitui o gustare care să țină de foame până la masa principală a zilei. Și cu mult mai sănătoase decât produsele de patiserie la care probabil că te-ai gândit aproape involuntar.

Cât despre salate… numai de bine! Cu o precizare. Aceea că o salată sățioasă trebuie să conțină, pe lângă legume, și proteine, și carbohidrați. De bună calitate, de preferință! Șase variante de salate îți oferă EVA, una mai savuroasă ca alta, ca să nu apuci să te plictisești de un singur gust. Bine, dacă ai făcut pasiune pentru una dintre ele și numai pe aceea o vrei, e altceva…

Altfel, poți oricând alege între EVA Salată de Ton cu Quinoa roșie, EVA Salată de ton cu Orez sălbatic și EVA Salată de Ton cu Cous Cous. Toate trei au în comun – în afara bucăților de ton de înaltă calitate – prezența câte unei cereale, în esență.  Și nu sunt acestea toate opțiunile pe care le ai în privința salatelor cu ton! Mai ai la dispoziție încă trei sortimente, la fel de gustoase și sănătoase, doar că într-o notă ușor diferită. EVA Salată de ton Mediteraneană te va cuceri prin prospețimea peștelui și a măslinelor verzi și negre, făcându-te să te simți încă în vacanță deși vara se cam apropie de sfârșit. Apreciezi ierburile aromate, mirodeniile dar și proteinele vegetale din boabele albe, roșii sau maro de fasole? EVA Salată de Ton Dalmată este cu siguranță pentru tine. Sub capac vei găsi exact ingredientele naturale pe care le cauți și o bogată sursă de proteine, acizi grași Omega-3 și fibre. Un trio apreciat de adepții unui stil de viață recomandat și de specialiștii în nutriție.

Și dacă ai nevoie de ceva… picant în viața ta, reține: EVA Salată de Ton Mexicană. Atât de picantă cât trebuie, fără să scoți flăcări pe nas, cât să îți complimenteze papilele gustative și să te convingă că micile plăceri se află adesea chiar sub nasul tău: în farfurie.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...