Ce sandale porti in functie de inaltime – recomandari din stocul de la Pallas

Cand esti inalta nu te poti bucura de sandale cu toc mare pentru ca vei parea si mai inalta. Atunci cand esti scunda nu stii ce fel de sandale sa mai incalti pentru a ajunge la inaltimea mult dorita. Sa nu mai vorbim ca atunci cand esti mai corpolenta ti se pare ca orice incaltamine iti face piciorul si mai mare. Atunci cand esti foarte slaba la fel, nu vrei sa arati caraghioasa in sandale cu toc.

Daca ar fi sa asculti toate cele spuse in jurul tau practic nu ai mai putea purta nimic. Haide sa lamurim pentru totdeauna care e treaba cu purtarea pantofilor in functie de inaltime.

Care sunt sandalele potrivite pentru o femeie inalta?

Da, este adevarat, sandalele cu tocuri foarte inalte nu te vor avantaja, mai ales daca ai un partener mai scund decat tine. Totusi, asta nu inseamna ca toata viata vei incalta doar balerini. Nu, exista alternativa sandalelor cu toc mic, in jur de 3.5 cm, destinate in totalitate tie.

In plus, un sfat prietenesc: evita nuantele de nude, pentru ca iti vor alungi silueta si mai mult. Alege o pereche de sandale de o alta culoare – ai o multime de modele de sandale elegante si ieftine disponibile la pallas.com.ro.

Sandale pentru tipa scunda

Dupa cum prea bine stii, sandalele cu toc si platforma sunt una din cele mai bune alegere pe care le poti face. Bine, acestea nu trebuie sa arate ca picioroangele, trebuie sa te poti deplasa normal pe ele, nu sa te impiedici. Pentru tine sunt recomandate sandalele cu tocul de aproximativ 7 cm.

Gasesti o multime de astfel de sandale la Pallas – doar acceseaza magazinul oficial si convinge-te.

Totusi, daca esti miniona, respectiv ai un bust mic si solduri inguste, nu uita sa porti pe cat mai mult posibil sandale cu platforma. La fel de bine ti se potrivesc si sandalele cu varf ascutit, insa fara prea mult accesorii care ar putea atrage inutil atentia.

In cazul in care nu respecti aceste reguli de baza s-ar putea sa arati de-a dreptul ridicol. Ai grija sa iti ajustezi inaltimea asa cum trebuie, fara a face mari greseli ce iti pot compromite imaginea.

Acceseaza pallas.com.ro pentru a intra in contact cu intreaga categorie de sandale. Sa stii ca toate modelele sunt confectionate din piele naturala, deci vor trece cu brio testul rezistentei in timp! Mai multe detalii direct in cadrul magazinului online.

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...