În absolut orice mâncare, numai Vegeta dă savoare

E vremea recoltei, când toată truda de peste vară se adună, se depozitează sau se prepară, înainte să dea bruma. Când toate roadele pământului merg în cămară, pentru ca iarna să ne mai putem bucura de bogăția de gusturi. Și noi, la Podravka, facem același lucru pe care îl fac toate gospodinele: pregătim provizii pentru iarnă și pentru tot anul. Sortăm, deshidratăm, măcinăm și pregătim combinațiile de legume și condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, așa cum facem de peste 60 de ani, fără întrerupere. Astfel, am adunat în Vegeta universal și Vegeta Cub Legume întreaga prospețime și savoare, pentru ca mâncărurile de pe masa ta să fie mai aromate și cu un gust mai intens. Folosește-le cu încredere în supe, ciorbe, sosuri, orez sau preparate din legume, dar nu te codi să presari și peste carnea sau peștele ce urmează să fie puse pe grătar, la cuptor  ori să fie prăjite. Pentru ca mâncărurile tale să fie desăvârșite, lăudate și aplaudate la… masă deschisă, n-ai nevoie decât de fantezie și o lingură sau un cub de Vegeta.

Vegeta universal este disponibilă în ambalaje de 75 g, 125 g, 250 g, 375 g, 400 g, 500 g, 750 g, 1 kg, 2 kg și 3 kg, iar Vegeta Cub Legume în două variante, de 60 g (6 cuburi x 10 g) sau 120 g (12 cuburi x 10 g).

Te servesc cu o ciorbă fierbinte?

Pentru că toamna ne scade încet-încet temperaturile din termometre, parcă este tot mai tentantă o ciorbă aburindă care să ne încălzească simțurile și să ne redea vigoarea. Și ce-ar fi ciorba dacă n-ar avea gustul acrișor al borșului curat, din tărâțe, răsfățat de aromele de leuștean și țelină? Ce-ar fi o ciorbă fără Vegeta Borș Original, fără gustul pe care îl știm parcă dintotdeauna? O ciobă care, pe lângă savoare, îți aduce și un aport de vitamine din grupul B, minerale, aminoacizi esențiali, carbohidrați  și betacaroten, pentru că toate sunt conținute de același borș.

Vrei un gust mai bogat și mai rafinat? Atunci înseamnă că vrei mângâierea catifelată din Vegeta Borș cu Smântână, cea care transformă și cea mai banală ciorbă într-un preparat apreciat și de cei mai năzuroși meseni. Sau poate preferi Vegeta Borș cu Legume ori Vegeta Borș cu Verdețuri, căci… „Câte bordeie, atâtea obiceie”. Cert este că, având atâtea variante de borș din care să alegi, practic este imposibil să nu găsești gustul de care să te îndrăgostești!

Secretul unui preparat autentic

Știati că produsul Vegeta Gust de Găină a luat naștere în anul 2009, exact la celebrarea a 50 de ani de când Vegeta a fost lansată pe piață? De atunci și până azi, această bază de mâncare a făcut deliciul gurmanzilor prin modul desăvârșit în care îmbină prospețimea cărnii de găină cu amestecul unic de legume și condimente. Atuul acestui produs perfect pentru carnea albă? Este potrivit oricărui fel de mâncare, se la supe și ciorbe la fripturi, mâncăruri de legume și sosuri. Superputerea unei singure lingurițe de Vegeta Gust de Găină? Scoate în evidență caracteristicile unui preparat autentic, tradițional, genul de mâncare „ca la mama acasă”. Același gust îl vei regăsi și în Vegeta Cub Găină, singura diferență aflându-se în modul de folosire. Trebuie doar să dizolvi un cub de găină în 500 ml de apă clocotită și să fierbi timp de trei minute, după care îl poți folosi în preparate pe bază de orez, paste, legume sau carne.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...