Masajul, relaxare sau terapie? Starea de „Ohhhh…” cu DIVINA by Masatto

 

 

Atunci când simți dureri în orice zonă a corpului, un masaj local pare că te ajută. Încălzește ușor zona și ameliorează durerea. În funcție de gravitatea situației, masajul trebuie să fie mai complex pentru a avea și efecte benefice imediate, dar și pe termen lung.

Ai încercat masajul ca experiență trăită într-un fotoliu de masaj? Un fotoliu masaj Divina spre exemplu, creat de Masatto, este paradisul senzațiilor. Nu spune nu, până când nu încerci! Și poți face asta oricând, gratuit, dacă programezi o vizită la showroom – vezi pe site locațiile acestora. Da, ai citit bine! Masatto îți pune la dispoziție această ocazie unică, de a testa gratuit fotoliul dorit.

Divina – nu degeaba i se spune astfel

Te duce cu gândul la o stare divină. Nici nu mai știi cum este să te simți atât de bine, atât de relaxat. Divina este modelul de lux din portofoliul Masatto. Este inteligența artificială, tehnologie de top, funcții studiate încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor – Divina masează cu precizie, cu mișcări perfecte ce imită tehnica aplicată de un maseur expertimentat. Este singurul fotoliu ce include două mecanisme 4D.

Te simți obosit? Divina te va revigora. E ca și când va face durerea să dispară. Nu te poți întoarce în timp, când nu te plangeai de dureri de spate, umeri etc. Însă poți în mod sigur să îți recâștigi starea de bine prin masajele de care te poți bucura încercând Divina.

Ai senzația de picioare grele? Masajul la zona picioarelor îți va prii. Ai parte de stretching pentru picioare obosite. Uiți că ai stat în șezut, în fața laptopului, ore bune.

Ai mintea plină de gânduri și te simți stresat. Masajul și muzica de fundal îți vor crea contextul perfect pentru a te pune pe primul loc. Te rupi de realitate și te destinzi. Ca în zilele bune!

Nu ai timp să îți programezi ședințe de masaj. Iar acestea sunt de cele mai multe ori o tehnică aplicată pentru durerile pe care le simți într-o anumită zonă a corpului. Dar se poate și mai mult decât atât. Se poate să ai parte de un complex de funcții: masaj precis, intens după cum îți dorești, setat mai ales pentru anumite zone – talie, spate, umeri. Ai sistem integrat de încălzire, ai boxe integrate pentru a asculta muzica favorită în același timp. Ai Divina, maseurul tău profesionist!

Descoperă la Masatto toate dotările acestui fotoliu și cum te va răsfăța. Vino în noul showroom din Pipera, strada Erou Iancu Nicolae 97, să întâlneşti starea de de „Ohhhh…”.

Detalii: +40 756 478 789, contact@masatto.ro.

 

 

 

 

2 Comments

  1. Nu suna rau deloc😁Ce bun ar fi un asemenea fotoliu pentru serile când te întorci obosit de la serviciu

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...