Modlet.ro – Tu cum îți alegi încălțămintea pentru sezonul rece?

Nu știu cum sunteți voi, dar eu atunci când trebuie să fac shopping la încălțăminte… mă apucă panica. Nu este deloc ușor să îți alegi perechea perfectă de încălțări, așa că o să vă spun de ce trebuie să țineți cont atunci când vă cumpărați o pereche de încălțări. Alegerea celor mai potrivite modele poate părea o sarcina extra dificilă, dar dacă luam în considerare câțiva factori esențiali poți să iti pastrezi stilul unic și personal și să îl armonizezi cu vremea de afară. Este foarte important să fim atente la ce fel de încălțăminte alegem, pentru că vremea rea cu temperaturi foarte scazute pot fi foarte periculoase pentru sănătatea noastră.

Eu în ultima perioadă mi-am înnoit stocul de încălțăminte comodă din magazinul online Modlet.ro și sincer, raportul între calitatea produselor și preț este fără cuvinte.

“A woman can carry a bag, but it is the shoe that carries the woman.” – Christian Louboutin

Primul lucru de care trebuie să ții cont este să alegi încălțăminte din piele naturală! Nu ignora acest detaliu important pentru că  pielea naturală oferă protecție picioarelor, este ușor de îngrijit și are o rezistență net superioară față de celelalte materiale.

Alte câteva aspecte la care trebuie să fii atentă:

  • Talpa încălțămintei : trebuie să fie antiderapantă pentru stabilitate și  să fie cusută pentru a rezista mai mult în timp.
  • Confortul – este foarte important ca încălțămintea să fie flexibilă pentru a te putea simți confortabil indiferent de condițiile meteo de afară
  • Măsura încălțămintei – evită să cumperi încălțăminte fixă, pentru că dacă nu există mobilitate în mișcare atunci există riscul ca circulația sângelui la picioare să fie deficitară și este posibil să înghețați

Mare atenție… o pereche de încălțăminte aleasă după ureche îţi poate aduce o serie de probleme, de la dureri insuportabile şi bătături, la probleme mai serioase, cum ar fi deformări ale coloanei vertebrale.

Un alt aspect la încălțămintea din piele naturală de care trebuie să ținem cont este că poate avea mult de suferit odată cu trecerea timpului. Nu uita, poți ajuta la aspectul încălțămintei (să rămână ca noi) folosindu-te de un truc foarte simplu: curăță delicat perechea de ghete sau cizme cu cremă ori de câte ori le porți, iar astfel pielea naturală va fi protejată și totodată va arăta bine pentru foarte mult timp.

De ce să alegi încălțăminte din piele naturală? Păi îți redau doar câteva motive: este o investiție pe termen lung, materialul este prietenos cu pielea noastră, nu vei face alergii și ce este mai important… sunt mereu la modă indiferent de anotimp. Acum cu astfel de sfaturi te poţi considera pregătită să îți alegi încălţămintea perfectă pe care ţi-o doreşti în anotimpul rece. Spor la shopping!

5 Comments

  1. Eu aleg încălțămintea în funcție de pret,material și neapărat să fie comode și calduroase

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...