Scapă de vizita la cabinet! Albește-ți dinții acasă cu Pro-White.ro!

Zâmbetul este una dintre semnăturile personale pe care fiecare dintre noi o are. Din acest motiv, este important să ne menținem o dantură sănătoasă, frumoasă și cât mai albă.

În zilele noastre este cu atât mai greu să facem asta cu cât pe piață și-au făcut apariția tot mai multe alimente și băuturi ce conțin coloranți – inamicii numărul unu ai culorii danturii. Suntem conștienți că ne fac rău și totuși continuăm să le consumăm.

Asta până în momentul în care ne trezim într-o zi că avem o dantură vizibil îngălbenită și începem să zambim mai puțin pentru a o ascunde. Și nu e deloc un sentiment plăcut când ne aflăm în mijlocul unor prieteni, depănăm împreună o conversație ușor hazlie și noi schițăm doar un zâmbet ascuns.

Soluții de albire a dinților

Din fericire, piața pe această nișă se află într-o continuă evoluție. În acest sens, regăsim în comerț o mulțime de produse ce promit albirea dinților cu câteva nuanțe. Atenție însă! Așa cum există produse eficiente, originale, tot la fel piața este plină de fake-uri, de produse ce se folosesc de numele unor mărci arhicunoscute pentru a-și vinde produsele. Ingredientele pe care aceste produse fake le conțin pot avea consecințe negative asupra organismului, de la unele mai ușoare și până la altele mai grave.

În ziua de azi nu mai este nevoie să facem tratamente de albire în cadrul unor cabinete de specialitate. Le putem face de acasă, achiziționând produse profesionale. Vedem în continuare de unde le putem procura.

 Pro-White.ro – pentru un aspect al danturii vizibil îmbunătățit

Regăsim produse destinate albirii dinților în cadrul magazinului online pro-white.ro. Printre cele mai populare și mai preferate de către clienți se numără benzile pentru albirea dinților, produsele fără peroxid pentru albirea organică a acestora și pasta de dinți.

Regăsim la Pro-Wite.ro atât paste de dinți clasice, cât și unele profesionale care, folosite în mod regulat, oferă rezultate sigure și vizibile, dinții devenind mai albi cu câteva nuanțe.

Pasta de dinti Crest este disponibilă în mai multe variante – în funcție de efectul de albire ce se urmărește, în funcție de gramaj, dar și de aroma pe care o au. Putem opta pentru variante precum 3D White Brilliance, Pro Health – Clean Mint, 3D White Diamond, 3D White Arctic Fresh, 3D White Brilliance Advanced și lista poate continua în acest sens.

Cum putem comanda produsele pentru albirea dinților?

Comenzile se plasează direct pe site-ul oficial pro-white.ro. Livrarea se face printr-o firmă de curierat rapid în 1-2 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii.

Mai multe detalii și toate produsele disponibile le regăsim pe site.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...