Greenway Romania – Produse ecologice pentru uz casnic

greenway romania

De când am descoperit produsele Greenway Romania, curățenia prin casă pare o joacă de copii. Fără a folosi vreo substanță chimică, produsele au fost create pentru a conștientiza grija față de mediul înconjurător. Pentru o casă mai curată și o planetă mai fericită, produsele Greenway se remarcă printr-o tehnologie nouă. Ce mi se pare interesant, este abordarea ecologică și biodegradabilă. Eu i-am descoperit în decembrie pe pagina lor de facebook Greenway Eco Romania și de atunci mă bucur de patru produse foarte utile în viața de zi cu zi.

greenway romania

Cel mai mult m-a încântat laveta pentru spălat vase AQUAMAGIC ABSOLUTE. O parte a cârpei este dură cu scame, este destinată curățării murdăriei complexe, inclusiv a depunerilor de carbon și a grăsimii lipicioase. Cealaltă parte este netedă, curățând delicat și lustruind orice suprafață de la cristal la metal. Laveta este foarte plăcută la atingere. Nu lasă dungi și pete, este ușor de curățat și poți folosi laveta foarte mulți ani. Poți spăla vasele cu această lavetă chiar și cu apă rece. 

Cu toate că este potrivită pentru ochelari, laveta AquaMagic UITE este fenomenală. Este foarte delicată, iar eu o folosesc să șterg ecranul telefonului și lentilele pe care le montez la camera foto. Curăță murdăria delicat și absoarbe imediat umezeala fără a lăsa urme sau pete. Cârpa are un efect antistatic și împiedică particulele de praf și murdărie să se așeze pe lentile care rămân transparente mult timp după ce au fost curățate. 

Greenway – tehnologie revoluționară

Următoarea lavetă pe care o ador este UJUT – cea pentru ștergerea geamurilor și a sticlei în general. Laveta permite spălarea rapidă și eficientă a geamului ferestrei, fără a fi necesară ștergerea lor uscată. Laveta adaugă strălucire tuturor articolelor din sticlă, cristal sau din porțelan. De asemenea, poate fi utilizată pentru curățarea ecranelor TV, a monitoarelor sau a cuptoarelor cu microunde. Ultimul produs pe care îl folosesc din gama Greenway este laveta universală UJUT. Este destul de măricică ca dimensiune, 40X30 cm și poate fi utilizată pentru îndepărtarea diferitelor tipuri de murdărie de pe orice suprafață. De asemenea, poți curăța sau șterge inclusiv suprafețe metalice și cromate. Nu lasă pete sau scame și lasă rapid suprafețele curate. 

Sper să vă fie de folos prezentarea celor patru produse Greenway și bineînțeles, dacă și voi doriți să fiți prietenoase cu mediul… alegeți aceste produse pe care le recomand cu drag. Eu am mai pus ochii pe un mop inteligent Aero, care mă va scapa de găleata plină cu apă și mă va ajuta să curăț cât mai delicat parchetul… de ceva timp îmi dă bătăi de cap. Îmbrățișări!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...