Hostx.ro – Cum alegi un pachet de găzduire pentru site-ul tău?

hostx.ro

Hostx.ro – găzduire pentru website-uri cu cerințe unice

Ai un blog sau mai multe? Cum procedezi atunci când ai deja domeniu și cauți pachete de gazduire web de calitate pentru web site-uri rapide? Pachetul de găzduire ales este unul dintre elementele importante ale unei blog sau site de prezentare. Atunci când serviciul de găzduire nu se ridica la nivelul așteptărilor tale, toată munca ta are de suferit. Am foarte mulți amici bloggeri și cele mai multe plângeri în ceea ce privește companiile de web hosting sunt lipsa de profesionalism. Sunt momente în care site-ul nu funcționează, de multe ori sunt taxele ascunse sau serviciul de relații cu clienții este sub nivelul mediocru.

Chiar dacă ești blogger începător sau ai o afacere, trebuie să te gândești ce vei face pe viitor. Îți dorești să evoluezi sau poate te gândești să îți deschizi un magazin online? Toate acestea necesită un spațiu de stocare mai mare. Din acest motiv trebuie să îți găsești o companie care oferă posibilitatea să evoluezi. De asemenea, gândește-te cât de periculos poate fi dacă cineva îți sparge website-ul. Deci vei avea nevoie de back-up cu regularitate, astfel îți vei putea recupera toate datele pierdute fară nicio grijă. Așadar, alege un pachet de găzduire care îți oferă salvarea fișierelor site-ului la o anumită perioadă de timp.

Pentru că în martie mi se termina contractul cu actuala companie de web hosting, m-am gândit să îmi caut un pachet de găzduire în altă parte. În ultimii ani, mi-au cam făcut probleme. Au fost momente când ore în șir nu mă puteam loga și am pierdut multe deadline-uri cu colaboratorii mei din cauza acestui aspect. Hostx.ro mi se pare un pic diferit față de ceea ce am văzut până acum prin ofertele găsite. Au 18 ani de experiență și în plus, au o echipă de asistenţă tehnică disponibilă 24×7.

hostx.ro

Hostx.ro – Securitatea websitului dvs. incepe cu un certificat SSL

Să nu uităm un lucru important atunci când alegem o nouă companie de web hosting… protecția datelor și calitatea securității site-ului cu un certificat SSL. Site-urile cu conținut dăunător sau cu diferite probleme de securitate tind să scadă reputația deținătorului, iar traficul este aproape zero. În concluzie, instalarea acestui certificat SSL vei avea trafic crescut și o viteză a site-ului mult mai îmbunătățită. În plus, Google spune că site-urile fără SSL integrat vor fi dezavantajate în căutări.

Câteva sfaturi utile… studiază bine piața de oferte înainte să iei o decizie. Un pachet de găzduire bun trebuie să ofere stabilitate, viteză de încarcare rapidă și securitate. Nu te arunca la un pachet de găzduire scump dacă nu ai nevoie și nu ezita să contactezi suportul tehnic atunci când ai probleme si nu te descurci. Mai bine lași specialiștii să se ocupe decât să strici munca ta și să pierzi timp și colaborări. Crește calitatea experienței vizitatorilor pe website-ul tău alegând un pachet de găzduire potrivit cerințelor tale. Motoarele de căutate au început să pună accent pe calitatea website-urilor, iar website cu un design, backlink-uri și o găzduire de calitate va fi mereu favorizată în căutari.

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...