InaEssentials.ro – Din mijlocul naturii… pentru tine!

InaEssentials

Impactul produselor InaEssentials în România a început în martie 2020. Spre bucuria mea, în decembrie am putut testa trei produse minunate și vreu să împărtășesc câteva păreri despre ele. Inaessentials este o afacere de familie care se ocupă cu agricultura organică și prelucrarea organică a culturilor de uleiuri esențiale de mai bine de un deceniu. Compania cultivă plantații cu lavandă organică, trandafiri, scumpie,roiniță Melissa, mușețel și salvie. De acolo, din natură… Inaessentials.ro aduce în fața noastră produse ecologice de înaltă calitate care fac diferența pe piața românescă.

InaEssentials

Ce am testat eu? Apă 100% organică din scumpie sălbatică! Scumpia sălbatică este una dintre plantele cu cel mai puternic efect antibacterian, iar beneficiile sale sunt cunoscute de mii de ani. Această plantă demult uitată și-a făcut loc în inima creatorilor acestui brand și proprietățile sale benefice promit să nu dezamăgească.

Acest produs este certificat organic și poate fi folosit în orice probleme ale cavității bucale. Apa de scumpie sălbatică are un efect benefic asupra gingiilor inflamate, parodontoză și elimină bacteriile care cauzează cariile. Având o mică problemă cu parodontoza, acest produs il utilizez zilnic, iar efectele sunt vizibile.

InaEssentials

Al doilea produs testat este această apă organică de trandafiri! Fiind și cadru medical, această apă organică de trandafiri este un răsfăț pentru tenul meu uscat de la purtarea excesivă a măștii. Are un miros delicat ce te duce cu gândul la gradini imense de trandafiri, iar beneficiile ei sunt uimitoare:

Are un efect revigorant, curăță și hidratează toate tipurile de piele și păr.
Acțiune antiinflamatoare, previne apariția acneei.
Acționează împotriva îmbătrânirii pielii, stimulează regenerarea celulelor epidermice.
Apă pur organică de trandafiri, fără ingrediente chimice.

A beautifull face is a silent commendation!

Combate cu succes pielea uscată și deteriorată, iar mirosul demențial îți combate stresul și induce delicat o stare de romantism. Apa organică de trandafiri poate fi folosită cu succes după epilare sau bărbierit, pentru a calma pielea iritată.  Și știți ce este unic la această apa? Conține cu 0,1% ulei de trandafir – mai mult decât orice alt produs de pe piață.

InaEssentials

Ultimul produs testat este această apă organică de Melissa (roiniță! Pur și simplu o ador, cred că este pe primul loc în lista de face care routine. Poate fi folosită pentru curățarea zilnică a feței, gâtului și pieptului. Are efect antiinflamator, antibacterian, antiviral, antioxidant, calmant. Îmbunătățește tenul inflamat, cu alergii, roșeață sau dermatite. Este potrivită și pentru pielea uscată și sensibilă. Aroma apei organice de roiniță (Melissa) calmează și ajută în cazul șocurilor, tulburărilor nervoase, depresie și insomnie.

Pentru mine această apă organică de Melissa este mâna cerească, jur! De câțiva ani am un început de cuperoză, iar vinișoarele alea roșiatice de pe față văd că se estompează la folosirea apei organice de melissa. Sunt conștientă că această cuperoză nu va dispărea, dar o pot ține sub control cu produse organice și de calitate.

Pe site-ul oficial găsiți aceste produse:

Apă organică de lavandă – împotriva acneei (200ml)

Apă organică de mușețel pentru eczeme și piele iritată (200ml)

Apă organică de trandafiri pentru piele uscată (200 ml)

Apă organică roiniță Melissa (200ml)

Apă organică de salvie pentru mătreață și seboree

Voi ce ați dori să folosiți? Care sunt nevoile tenului vostru? Îmbrățișări

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...