Un avocat Israel de poveste

Oamenii providentiali exista si au rolul de a-si ajuta semenii, cand le este mai greu in viata si cand cei din jur i-au parasit.

Uneori, cand o persoana ajunge in inchisoare, prima care o abandoneaza este chiar familia. Cei pe care i-ai iubit, i-ai sustinut si ajutat neconditionat se dezic de tine, fiindca le este rusine.

Consider ca un om are nevoie mai multa de suport cand se confurnta cu o situatie dramatica decat in vremurile bune.

Exista si avocati care nu accepta sa apere pe oricine si sa preia orice dosar, ci au criterii bine stabilite dupa care isi aleg clientii.

Cunosc insa un avocat Israel de poveste, avocatul tuturor romanilor, europenilor si israelienilor care au nevoie de serviciile sale.

Samy Ilie este un aparator de omenie care preia apararea oricui apeleaza la serviciile sale, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a specializat in procese diverse.

Avocatul de origine romana raspunde afirmativ nevoii de aparare a celui care se afla intr-o situatie critica si are nevoie de suport moral oferit de o persoana cu studii superioare de Drept.

Pentru Samy Ilie nu exista procese usoare si procese grele, dosare pe care le accepta si solicitari pe care le respinge, fiindca toti clientii sunt tratati in mod egal, adica primesc apararea care sa le aduca victoria, redobandirea drepturilor care li s-au luat in mod abuziv sau cea mai mica pedeapsa.

Cand incepe povestea lui Samy Ilie?

Omul mitic s-a facut remarcat dupa ce si-a indeplinit la superlativ toate insarcinarile primite din partea statului Israel.

In mod sigur s-a facut remarcat prin realizarile sale de a devenit seful unei echipe de procurori de temut, conducatorul unor anchete dificile, colaborator al politiei statului care l-a adoptat si persoana de ale carei decizii a depins securitatea a milioane de cetateni.

Cum sa nu ai incredere intr-un om in care Israelul a avut incredere, trasandu-i misiuni de care depindea securitatea tarii si a oamenilor?

Apoi mitul s-a tesut cu firul de aur al calitatilor maestrului.

Nimeni nu cunoste legile tarii de adoptie, asa cum le cunoaste el. Samy Ilie este omul zilelor noastre care tine pasul cu toate schimbarile si cu nevoile oamenilor. O alta calitate este profesionalismul. Datorita acestei calitati are mii de procese castigate si se poate implica pozitiv in problemele de orice natura juridica ale romanilor din Israel.

Mai sunt vorbitori de limbi straine in lume, dar Samy Ilie reuseste sa convinga instantele cu discursurile sale atat de bine construite.

Fluenta, nuantare, persuasiune sunt adjectivele care definesc modul in care Samy Ilie se exprima in romana, in engleza si in ebraica.

Omenia si empatia, care seamana pana la un punct innobileaza parcursul profesional al lui Samy Ilie. De multe ori isi sacrifica propriul confort, nu pentru onorariu, ci sa nu lase un om singur, cand se afla in fata mai multor oameni straini care il acuza. El nu condamna si nu critica, apara si intelege cu toata puterea fiintei lui.

Cine l-a avut ca aparator a precizat ca Samy Ilie nu se enerveaza si nu vorbeste nepoliticos cu clientul lui, ci acesta il percepe ca pe un frate mai mare, venit sa il apere.

Providential este Samy Ilie, cand isi ajuta conationalii sa isi primeasca inapoi permisul de conducere pierdut in urma unei infractiuni rutiere.

Multi dintre ei ar pierde totul fara permis, fiindca lucreaza ca soferi sau se deplaseaza la locul de munca gratie masinii personale pe care o detin. Sunt si intreprinzatori care isi aprovizioneaza singuri magazinele cu camioanele personale.

Om trimis de divinitate sa isi ajute semenii este Samy Ilie cand reuseste sa obtina eliberarea pe cautiune sau obtine gratierea unui detinut care si-a pierdut orice speranta, scriindu-i presedintelui.

Va dati seama ce veste minunata este gratierea pentru cineva care sta dupa gratii si incepuse sa creada ca va imbatrani acolo, ba si mai rau de-atat ca va muri in arest!

Samy Ilie vine sa ii apere pe cei anchetati de politie la ora la care este nevoie, renuntand la confortul personal.

Dar el ajuta si oamenii care nu au probleme, ci realizari. De pilda, cei care doresc sa cumpere o casa sau un teren si sa fie siguri ca totul s-a facut legal, apeleaza la maestru. Tot el ii sustine pe cei care doresc sa aiba afacerea lor in Israel, atat sa infiinteze firma, cat si sa respecte legea ca acesta sa nu fie implicata in litigii financiare.

Samy Ilie are firma in Israel, dar si reprezentanta in Romania, in cazul in care familia ramasa acasa a celui cu probleme juridice grave se afla in cautarea unui avocat bun.

Pe site-ul bine structurat se gasesc informatii despre parcursul profesional al lui Samy Ilie, datele de contact ale acestuia si un formular usor de completat si de trimis online.

Avocatul ideal asigura si asistenta pentru companii, se implica in solutionarea multor probleme cu care fiecare om se poate confunta de-a lungul vietii.

Nu este usor sa fii avocat, sa vorbesti perfect mai multe limbi, sa fii intelegator cu toti clientii si sa le oferi ajutorul personalizat de care au nevoie, dar care sa se incadreze in cadrul legal!

Il admir pe Samy Ilie, fiindca este o sursa inepuizabila de energie si generozitate, de inteligenta si diplomatie!

Daca as avea un proces greu, daca as fi anchetat de politie nu mi-as dori un alt aparator, fiindca imi plac oamenii care calculeaza atent fiecare miscare, care nu improvizeaza si nu lasa nimic la voia intamplarii.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...