MoXo – Cum asortăm sandalele în funcție de culori?

primăMoxo

Aruncând un ochi pe MoXo, mi-am dat seama că nu prea mai găsesc niște sandale dama prin garderobă. Se încălzește afară și este timpul să ne asortăm rochițele cu sandale ce vor întregi întregul outfit. Sandalele sunt unul dintre cele mai versatile accesorii de primăvară/vară pe care le poți purta în fiecare zi. Indiferent dacă alegi ținute office, casual, zi de zi sau la ocazii elegante… sandalele au ceva aparte.

Există două reguli principale atunci când îți alegi o nouă pereche de sandale:

  • calitatea – o pereche de sandale de proasta calitate nu va rezista prea mult și nici nu va fi nici prea comodă
  • confortul – alegerea unor sandale confortabile este prioritară, astfel tu să le poți purta întreaga zi fără ca durerile de picioare să îți strice planurile

MoXo

Culoarea sandalelor trebuie fie sau să se asorteze cu culoarea rochiei sau al întregului outfit. Dacă îți dorești să ieși din zona de anonimat, atunci sandalele să aibă o culoare care să iasă în evidență. Pe MoXo poți găsi o gamă variată de culori în funcție de tipul de sandale: cu platformă, cu toc sau sandale joase.

Regulile culorilor sunt destul de simple:

  • dacă sandale negre, acestea merg perfect cu orice. Un outfit excelent ar fi dacă le asortezi cu rochii/bluze în culori pastel
  • ai sandale verzi? Atunci alege să le asortezi cu rochii sau outfit-uri în culori de negru, maro, galben sau albastru
  • sandale roșii? Atunci un contrast plăcut îl face cu negru, alb sau verde

MoXo

Stilul sandalelor este diferit, dar pentru stabilitate și confort eu recomand sandalele cu platformă.  Sandalele cu platforma sunt o alegerea perfectă și inspirată. Pentru femeile care vor sa se simtă confortabil, dar in același timp să dea impresia unui picior mai subtire… sandalele platformă merită încercate!

MoXo…  wear better shoes… 

MoXo

Acest tip de sandale le poți asorta cu o salopetă,  cu o rochie inflorată din material vaporos sau o fusta stil maxi, ce îți acoperă picioarele. Dacă ești adepta pantalonilor și totuși vrei să îi asortezi cu o pereche de sandale cu platformă, atunci o pereche de pantaloni până la nivelul gleznei sunt alegerea perfectă.

MoXo

Cu toc sau fără, asigură-te că sandalele tale îți completează ținuta. Tu cu ce îți asortezi sandalele în acest sezon?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...