Manier.ro – 5 motive să alegi o geantă de piele

Întotdeauna când vine primăvara, îmi vine chef să-mi cumpăr câte ceva nou. Nu haine, nu produse de frumusețe… ci genți! Problema mea de până acum a fost că mereu mă aruncam să-mi cumpăr o geantă de piele sau un rucsac numai de culoare neagră. Absolut toate gențile mele sunt de culoare închisă… nimic fancy, nimic colorat!

Pentru că mi-am promis că voi face o schimbare, de astăzi m-am înnoit cu o superbă geantă din piele de la Manier.ro. Extrem de delicată, culori de primăvară și super fashion aș spune! Geanta face parte din categoria „genţi dama taupe” și are ca design un imprimeu cu flori mari, colorate. Geanta este din piele naturală și este perfectă pentru a completa orice ţinută de zi cu zi. Are o structură uşor rigidă pentru a-şi menţine forma, iar mânerele sunt accesorizate cu un detaliu metalic. Se poate purta atât în mână, cât şi pe umăr cu ajutorul curelei detaşabile.

Ce mi-a plăcut la această geantă? În primul rând calitatea produsului ce este fabricat în Italia și cusătura delicată! Este deosebit de practică și chiar dacă nu pare încăpătoare să știți că pot cara o grămadă de lucruri în ea. Culorile primăvăratice face ca această geantă să fie extrem de varsatilă în ceea ce privește combinațiile de outfit. O poți purta cu un outfit casual de jeans și cămașă, cu o rochie vaporoasă la o plimbare pe malul mării și chiar la un stil la office cu pantaloni și sacou lejer.

Caracteristicile principale ale genţii taupe:

  • Sistem de închidere: fermoar
  • Compartimente/buzunare: doua compartimente principale despărţite de un buzunar cu fermoar; 1 compartiment cu fermoar pe peretele interior; 2 buzunare pentru telefon şi lucruri mici
  • Buzunar exterior cu fermoar;

Cum vi se pare alegerea mea? Este un pas prea mare de la clasicile genți negre la geanta de pe Manier.ro? Eu sunt mulțumită de alegerea mea și totuși aș dori să îți dau câteva sfaturi în ceea ce privește alegerea unei genți din piele. Știu că mediul online este plin de oferte, dar mare atenție! Întotdeauna alegeți să vă achiziționați o geantă din piele naturală. De ce?

Am 5 motive să vă prezint:

Versatilitatea

Jeans, tricouri simple, sacouri sau o rochie de seară? Geanta din piele naturală se potrivește absolut cu orice ținută. Pielea naturală este versatilă și perfectă indiferent de ocazie.

Rezistență

O geantă din piele naturală este rezistentă la uzură, din cauza materialului durabil. Chiar dacă cari jumătate de șifonier în ea, să știi că nu va suferi daune. Va fi alături de tine indiferent dacă ești în timpul liber sau la job.

Calitate la un preț accesibil

Știm foarte bine că piața din România abundă de site-uri cu genți sau poșete, dar uneori prețul mare nu oglindește calitatea. Așa că mare atenție… nu trebuie să cheltui jumătate de salariu pentru a cumpăra o geantă de piele naturală de calitate. Produsele Manier.ro de exemplu sunt de calitate ridicată la un preț accesibil tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Hipoalergenică

Pielea naturală este hipoalergenică pentru că nu are fibre poroase și din această cauză, aceasta nu poate găzdui acarieni sau praf.

Fără pete

O geantă din piele naturală se poate spăla cu ușurință și este rezistentă la timp și bineînțeles, la pete. Foloseşte întotdeauna o lavetă moale pentru curăţarea genţii. O lavetă aspră poate lăsa urme pe o geantă din piele. Geanta din piele se poate spăla cu o lavetă înmuiată în apă şi săpun (săpun fără parabeni şi coloranţi artificiali).

V-am prezentat 5 motive să alegi o geantă din piele naturală și în acest fel, pot spune că v-am oferit alte 5 motive să alegeți produsele Manier.ro. Aceștia dispun de o gamă largă de genţi din piele naturală cu peste 2500 modele şi numărul lor este în continuă creştere. Încă de la început oferă clienţilor diversitate şi ţin pasul cu noutăţile din modă.

Misiunea celor de la Manier.ro se bazează pe respectul faţă de clienţi, prin produsele şi serviciile de calitate pe care le oferă şi prin abilitatea de anticipare permanentă a cerinţelor clienţilor. Pe site-ul lor veţi regăsi produse de o calitate incontestabilă, dedicate întregii familii şi cu scopul de a satisface toate cerinţele în materie de modă şi frumuseţe.

La final vă spun că punctul forte al echipei Manier.ro este rapiditatea livrării. Având în permenenta produsele pe stoc, într-un număr cât mai mare, livrarea produselor se face în 24 de ore din momentul plasării comenzii.

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...