Nou în Constanța – KYS Beauty&Tan, servicii de remodelare corporală…

Vă povesteam acum o săptămână despre noua locație a salonului KYS Beauty&Tan și despre câteva din serviciile cu care suntem întâmpinate în această vară. Astăzi revin cu alte două servicii explicate pe înțelesul tuturor, plus oferte tentante!

Presoterapia se recomandă persoanelor care sunt afectate de celulită, retenţie hidrică, microcirculaţie venoasă îngreunată şi picioare obosite. De asemenea, presoterapia este indicată persoanelor cu edeme limfatice, atât de natură congenitală cât şi postchirurgicală sau post traumatice. Presoterapia acţionează şi asupra aparatului muscular prin înlăturarea senzaţiei de febră musculară care apare în urma efectuării unui program intens de exerciţii fizice, sau în perioade de recuperare după intervenţii chirurgicale.
Cine poate sau nu poate sa se supuna tratamentului de presoterapie? 
În general presoterapia este indicata tuturor persoanelor care au probleme de circulație. Presoterapia este un tratament de evitat în timpul sarcinii și alăptării, nu este indicata persoanelor purtatoare de pace maker sau acelora care suferă de insuficiență hepatică, leziuni ale pielii, flebită sau procese inflamatorii severe, cum ar fi tuberculoza, HIV si neoplazii.
Cate sedinte de tratament sunt necesare?
Pentru deblocarea stazelor venoase sau limfatice este recomandata o serie de minim 10 sedinte.
Cit dureaza o sedinta de tratament?
O sedinta de presoterapie dureaza intre 15-40 de minute.
Ce se simte in timpul tratamentului?
Pacientul simte o senzație de presiune, similara cu cea de la masaj, fara durere si fara disconfort.
Ce rezultate se obtin?
Presoterapia imbunatateste circulaţia sanguină şi limfatică, stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Datorită efectului său drenant, eliminarea excesului de fluide conduce la o reducere graduală a celulitei, la normalizarea circulaţiei şi a metabolismului ţesuturilor. Efectul benefic al presoterapiei constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor şi la detoxifierea generală a organismului.
Când incep sa se vada rezultatele?
Deși aceastea depind foarte mult de situația fiecarui pacient tratat, primele rezultate incep sa se vada spre mijlocul ciclului de tratament, incepand cu a patra sau a cincea sedinta.
Ce trebuie facut dupa tratament?
Pentru a mentine si consolida rezultatele obtinute, se recomanda practicarea sportului in mod regulat și mentinerea unui regim alimentar echilibrat, cu evitarea alcoolului, a excesului de sare și grasimi.
PresoTerapia se recomandă persoanelor cu: 🔹retenție de apă; 🔹picioare obosite; 🔹senzație de greutate în picioare; 🔹picioare umflate; 🔹probleme de circulație; 🔹celulită; 🔹febră musculară.
Beneficiile presoterapiei: 🔹îmbunătățește circulația sangvină; 🔹ajută la eliminarea toxinelor; 🔹accelerează metabolismul; 🔹îmbunătățește aspectul pielii.

Vrei să scapi de părul inestetic de pe corp?

Alege EPILAREA CU TRIPLU LASER ALEXANDRITE DIODA YAG (Germania)!

Care sunt avantajele epilării definitive cu Triplu Laser?

Elimini părul fără a deteriora pielea Îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul cremelor de epilat, a lamei sau a epilatului cu ceară sunt metode incomode sau dureroase care consumă timp și bani. Pentru a menține pielea întotdeauna netedă și suplă, epilarea trebuie făcută cel puțin o dată pe lună sau pe săptămână și, în unele cazuri, în fiecare zi. Din acest motiv, epilarea cu laser este considerată cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului până în prezent.
Economie de timp
Un mare avantaj al epilării definitive cu laser, și, desigur, unul dintre motivele principale al cererii mari de care se bucură procedura, este că ai nevoie doar de câteva sesiuni pentru a obține rezultatele dorite, deoarece părul inestetic este redus la minimum! Astfel că, după tratament, nu mai pierzi timp cu epilatul în duș sau la salon, de mai multe ori pe lună. În plus, fanii altor metode, cum ar fi cei care folosesc ceara fierbinte, trebuie să aștepte creșterea părului pentru a-l îndepărta, ceea ce nu este convenabil atunci când au o urgență, iar firele de par nu au ajuns încă la lungimea lor ideală pentru a fi îndepărtate. Când vorbim de epilare definitivă cu laser, nu există o astfel de problemă.
Bani economisiți
Un alt avantaj la epilarea cu laser este că vei ajunge să economisești bani! Deși o ședință este mai scumpă decât un aparat de ras sau un epilat cu ceară, metoda este cu mult mai eficientă pe termen lung. În timpul și după tratament, nu mai trebuie să cheltuiești bani pentru creme depilatoare, lame și ședințe dureroase, care îți agresează pielea.
Scapi de părul nedorit
Deși este poziționat pe locul trei, acesta este principalul avantaj al epilării definitive cu laser. Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului (ceara fierbinte sau aparatul de ras), care acționează doar pe termen scurt, părul care a fost îndepărtat eficient nu mai crește pentru câteva luni sau chiar ani. Iar firele răzlețe, care se încăpățânează să mai crească, revin mai subțiri și mult mai puțin vizibile decât înainte.
Piele mai netedă și sănătoasă, fără foliculită
Tratamentul de epilare definitivă este pur și simplu cea mai bună opțiune pentru cei care sunt predispuși să aibă fire de păr în abundență. De asemenea, este o alegere excelentă pentru cei sensibili la produsele utilizate în metodele tradiționale, cum ar fi ceara, cremele depilatoare și aparatele de ras. Rezultatul utilizării laserului este o piele netedă, sănătoasă, fără fire de păr îngroșate, fără foliculită.
Scapi de păr fără durere
Un factor care se remarcă printre avantajele epilării cu laser Alexandrite Dioda Yag, este faptul că procedura are un factor de durere foarte mic spre inexistent, în funcție de dispozitiv. Unele aparate te pot face să simți o mică arsură, mai ales la primele aplicări. Intensitatea disconfortului poate varia în funcție de sensibilitatea persoanei, zona tratată (locurile în care pielea este mai subțire dor cel mai mult) și faza ciclului menstrual la femei (de obicei, cu cât este mai aproape de menstruație, cu atât pielea devine mai sensibilă). Echipamentele moderne, precum laserul de epilare definitivă , au o tehnologie care ajută la răcirea zonei tratate și la eliminarea senzației de arsură. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, în clinica Wow Body ne asigurăm că orice procedură este confortabilă.
Elimini părul fără a deteriora pielea
Lama de ras și ceara fierbinte sunt produse extrem de agresive care pot afecta pielea. Procedura de epilare cu laser are avantajul de a atinge doar foliculii de păr și, prin urmare, este considerată una dintre cele mai precise metode de îndepărtare a părului, fără riscul de alergii, arsuri, pete și fire de păr crescute sub piele.
Dacă încă nu te-am convins, la KYS Beauty&Tan  beneficiezi de prețuri atractive și de oferte de nerefuzat la pachetele de epilare definitivă cu laserul Diodă + Alexandrite + Yag! Profită de oferte și scapă pentru totdeauna de părul nedorit de pe față și corp!
OFERTA lunii IUNIE – Promo ▶️ Axile ➕Inghinal TOTAL = 400ron Full body- 800 ron
Programări: 0755 475 892 ⚪
Strada Mircea cel Batran nr.98 et1 Lângă Isis Constanta

3 Comments

  1. La epilare definitiva as apela,însă e cam piperat prețul pentru buzunarul meu

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...