TrendMobile te invită la concurs

Am descoperit pentru voi un nou magazin care comercializează o mulțime de chestii utile. Poți achiziționa accesorii pentru telefoane precum: huse telefon, cabluri de date, încărcătoare wireless, baterii externe și multe altele. Eu de exemplu sunt în căutare de o baterie externă. Folosesc foarte mult telefonul și când îmi este lumea mai dragă atunci rămân fără baterie. Dar cum alegi o baterie externă pentru telefonul tău?

Trebuie să ții cont de câteva aspecte:

  • Compatibilitatea cu gadgeturile – de regulă în pachetul pe care îl achiziționezi, bateria externă vine și cu încărcătorul aferent. Dacă totuși acesta nu există, asigură-te că vei găsi un încărcător al cărui amperaj să fie corespunzător cu cel al bateriei.
  • Materialul carcasei – neapărat alege o baterie externă din material mai cauciucat, pentru că acesta rezistă mult mai mult timp la șocurile mecanice.
  • Portabilitatea – există baterii externe care îți încarcă telefonul doar o singură dată. Iar de exemplu dacă alegi una care are peste 10050 mAh, poți încărca telefonul mobil de cel puțin trei ori

Cum poți încărca o baterie externă? Puteți încărca o baterie externă de la priza, calculator sau laptop. Unele baterii externe se pot avea încărcare solară! În schimb, timpul de încărcare a unui telefon mobil variază de cele mai multe ori în functțe de capacitatea bateriei externe. Cu cât este mai mare capacitatea bateriei externe, cu atât este necesar mai mult timp pentru încărcare.

V-ar fi util un astfel de gadget? Cu siguranță că da! Atunci eu vă invit cu mare drag pe pagina de facebook TrendMobile unde vă așteaptă un concurs super. Aveți șansa să câștigați trei accesorii pentru telefonul vostru mobil și bineînțeles, premiul include și o baterie externă!

Mult succes! 

2 Comments

  1. Super ! Mulțumim ! Cu siguranță mi-ar fi util .Particip cu mare drag!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...