www.prestigeasig.ro intretine entuziasmul agricultorilor

Sunt oameni care venereaza pamantul si sunt dedicati agriculturii, oricat de grea ar fi aceasta munca. Sa cultivi plantele, sa le pastrezi curate de buruieni si sa le oferi tot ce au nevoie inseamna sa iti aduci contributia la binele si frumosul universal.

Daca ai grija de flori, ele vor inveseli privitorii cu aspectul si parfumul lor, daca te dedici  cultivarii lagumelor, din munca ta asiguri hrana sanatoasa familiei tale, dar si altora.

E prea frumos sa mergi in gradina si sa culegi primele rosii coapte, apoi sa le oferi celor dragi si sa va ospatati impreuna!

Imi place sa stau sub soarele bland si sa plivesc brazdele, sa ud plantele, sa culeg roadele, fiindca, desi am studii si practic o profesie ce implica munca intelectuala, am crescut practicand agricultura.

Lucratul pamantului uneste familia. Imi amintesc ce fericiti eram, cand scoteam cartofii impreuna, apoi luam scaune scunde din lemn si ii sortam, in timp ce in curte, pe pirostrii fierbeau cartofi in tuciul cel mare.

Uneori venea si vecinii sa ne ajute. Agricultura ofera maxime satisfactii in anii buni. Dar nu pot sa nu imi amintesc si incercarile nefaste. De pilda, intr-un an ploios, fanul negru a trebuit sa fie ars, cu toate ca dadusem banii pe coasa si muncisem la risipit si la intors. Munca noastra s-a facut scrum in cateva secunde.

In alt an am udat din plin ceapa si dupa putin timp am descoperit ca un daunator ii reteza radacinile in pamant.

A fost si un an cu ploi nesfarsite, in care am scos ceapa pe ploaie si am spalat-o de noroi si am crezut ca nu vom avea nicio funie pentru iarna, fiindca se va strica toata, dar a tinut.

Imi amintesc cum priveam cu lacrimi in ochi pe fereastra grindina mare pe care puteai sa o iei cu lopata din curte si merisoarele abia formate cazute din pomi.

Cand ne-am dus in gradina, tot porumbul era culcat si frunzele lui zdrentuite, cartofii se innegrisera si nu mai aveau frunze, era dezastru!

De ce iti spun toate acestea? Fiindca doresc sa te informez ca la adresa www.prestigeasig.ro gasesti asigurarea agricola de care ai atata nevoie.

Noi aveam si alte venituri si practicam agricultura ca pe un hobby si ca pe o sursa de venituri suplimentare, dar exista oameni pentru care aceasta ocupatie este singura sursa de venit.

In zonele de camp, oamenii pun grau si porumb si toamna strang bani din vanzarea acestor cereale si ii economisesc atent, sa le ajunga tot anul. Veniturile lor sunt completate prin cresterea pasarilor si a porcilor, astfel ca se mai obtin bani si din vanzarea acestora.

Am vazut insa ani in care floarea-soarelui, rapita, porumbul si graul erau topite si m-am gandit ce fac acesti oameni care au investit in pregatirea terenului si in cumpararea semintelor tratate.

In satele lor nu exista fabrici, ci cateva magazine si in multe familii nu este angajat nimeni la stat, ci traiesc exclusiv din agricultura.

Oamenii acestia au nevoie de o asigurare agricola pe care o pot face cu o suma mica din banii obtinuti din vanzarea produselor.

Stiind ca ai asigurare, nu mai plangi in hohote cand vezi graul la pamant, fiindca esti sigur ca:

-ti se ofera suficienti bani, sa ai sa traiesti, cum aveai din vanzarea produselor tale agricole

-cu o parte din bani poti cumpara cerealele de care ai nevoie din locurile in care agricultorii nu au fost afectati.

Stiu oameni care investesc tot ce au in parcela de vita-de-vie, iar toamna vand struguri de masa sau pentru vin sau fac must si vin pe care il vand direct. Si vita-de-vie este o cultura pretentioasa in care investesti mult si care implica multa munca.

Planta agatatoare trebuie urcata pe un suport sigur, in primavara se face taierea vitei, apoi sapatul si daca se impune acest lucru, stropitul impotriva manei.

Sunt insa ani in care degeaba muncesti ca nu se fac struguri sau fructele nu sunt de calitate.

Nu incepe muncile agricole inainte de a avea in buzunar o asigurare agricola! Evident ca tu iti faci datoria in mod constiincios, dar recolta nu depinde numai de tine, fiindca uneori ea poate fi compromisa de un dezastru natural.

Daca acest eveniment neplacut se petrece, nu trebuie sa fii surprins nepregatit.

Asigura tot ceea ce se poate asigura, sa nu ramai in sapa de lemn!

Se poate aprinde un fanar in timpul unei furtuni, poti pierde turme de oi, de aceea asigura tot ceea ce ai obtinut si intretii cu multa munca.

Fermierii de renume din tara au asigurari mediate de Prestigeasig.ro si sunt foarte multumiti de colaborarea cu acest broker.

Si firme renumite de transportatori au recurs la asigurarile mediate de Prestigeasig.ro pentru protejarea afacerii.

Asigurarile cu arie mare de acoperire protejeaza oamenii, dar si bunurile si afacerile acestora, de aceea intra sa vezi ce te intereseaza de pe site-ul brokerului de asigurari.

Firma prezentata de mine conduce in topul celor mai buni brokeri de profil din Romania, fiindca:

-onoreaza contractele cu promptitudine

-ofera informatiile de care potentialii clienti au nevoie

-pune la dispozitia celor interesati calculator rca prin care acestia pot afla valoarea asigurarii auto

-mediaza asigurari variate foarte convenabile si sigure.

Nu mai intarzia! Fa acum o asigurare de viata sau de sanatate, comanda rca de la ei si convinge-te ca merita pozitia de lider si ca este cel mai bun broker de asigurari din tara!

Un broker bun pune intotdeauna interesul clientului mai presus de interesul sau si in acest mod devine cel mai puternic de pe piata.

One Comment

  1. Chiar sunt bune aceste asigurări ,îmi aduc aminte din copilărie că bunicii mei au pământ mult in câmp și-l lucrau ,il săpau de 2-3 ori pe an ,nu era pe atunci ca acuma să-l irbicideze ,se duceau si munceau de dimineața până seara incontinu ,nici nu termina bine prima sapă că trebuia din urmă să-l ia la a doua sapă .Sunt total de acord cu aceste asigurări .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...