Cum sa alegi covorul potrivit pentru fiecare camera. Inspira-te din colectia Faria 

 

Atunci cand ne dorim sa ne redecoram locuinta, suntem atenti la toate detaliile. Si asta pentru ca ne dorim sa ne cream un spatiu cat mai confortabil, relaxant si pe gustul nostru. 

Incepand de la culoarea peretilor, pana la cele mai mici obiecte de decor, fiecare necesita o atentie deosebita. Iar atunci cand vine vorba de covoare, cu atat mai mult. Asadar, in randurile care urmeaza puteti citi cum sa alegeti covorul potrivit pentru fiecare camera, inspirandu-va din colectia Faria, un magazin online de nisa. 

 

Importanta covoarelor 

 

Covoarele sunt piesa centrala din fiecare incapere, implicit covorase intrare, oferind atat senzatia de confort cat si intregimea decorului pe care l-am ales. 

La fel ca si perdelele, covoarele nu sunt atat de usor de ales mai ales daca ne-am orientat spre un anumit stil, insa cu rabdare si inspiratie iti poti crea spatiul intim relaxant si confortabil. 

Asadar, sa incepem cu livingul. Este una dintre cele mai tranzitate spatii dintr-o locuinta, este locul unde te aduni cel mai des cu familia si prietenii, locul unde adormi pe canapea la serialul preferat. Asadar, livingul trebuie sa aiba un decor pe cat de simplu, pe atat de complex. Desigur, conteaza aici si stilul pe care il preferi. Trebuie sa tii cont insa de dimensiunile camerei atunci cand optezi pentru un covor. 

 

La Faria vei gasi foarte multe modele care sa te inspire si care sa te ajute sa obtii acel decor la care visezi. Vei gasi aici o multitudine de culori si modele, care de care mai interesante si mai inedite. 

Iti va fi destul de simplu sa il alegi pentru ca sunt impartite pe categorii, stiluri, material, grosime si asa mai departe. Indiferent daca alegi un covor mare, o mocheta sau mai multe covoare mici, tine cont de culoare si de calitatea materialului. Trebuie sa reziste in timp, dar sa si completeze designul, sa nu inchida camera sau sa ofere senzatia de aglomerat. 

 

Dormitorul 

 

Dormitorul este spatiul dedicat odihnei, deci trebuie sa fie ca o oaza de relaxare. Astfel ca si decoratiunile se aleg in functie de dimensiunile camerei, implicit covorul. De regula se opteaza pentru covoare de dimensiuni mici, de o parte si de alta a patului, pentru o intretinere cat mai usoara, dar si pentru ca spatiul sa fie mereu aerisit. Covoarele de dimensiuni mari aduna praf, mai ales in zonele greu accesibile (sub pat, mobila) si nu avem nevoie de acest lucru.

 

Bucatarie 

 

Bucataria este o zona la fel de tranzitata, unde se gateste, deci avem grija la petele de ulei si grasime. La Faria vom gasi modele speciale pentru covoarele din bucatarie, cele rezistente la pete, de diferite dimensiuni dar si modele. Vor da un plus de confort cat si un design specific. 

 

Baie

 

Covoarele din baie sunt indispensabile. Acestea trebuie alese mai atent, pentru ca trebuie sa aiba un grad mai mare de absorbtie, placute la atingere dar sa aiba si un design placut. In plus, pentru ca majoritatea sunt de dimensiuni mici, acestea se pot curata foarte usor la masina de spalat, deci atentie si la calitatea materialului. 

Asadar, covoarele au rol important in orice locuinta, care nu doar completeaza designul ci ofera si un plus de confort. Descoperiti gama de produse de la Faria si bucurati-va de versatilitate, calitate si preturi accesibile. 

Date de contact:

comenzi@faria.ro 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...