De vorbă cu Tine – Interviu cu și despre pasiunea unui hobby

Bună dimineața, dragii mei cititori astăzi facem cunoștință cu „Andreea, cosmetice și nu numai”. Draga mea, mulțumesc ca ai acceptat invitația mea, spune-mi te rog cum a început povestea afacerii tale.

Bună Maria, mulţumesc şi eu de invitaţie. Numele meu este Andreea Dumitrascu, iar totul a început acum 16 ani când fiind în liceu, naşa mea de botez mi-a propus să fiu reprezentant Avon. Nu am fost foarte încântată, dar am zis să încerc şi chiar mi-a ieşit. Am ajuns să fiu şi lider, dar pentru o perioadă scurtă de timp, apoi am mai încercat aproape tot ce înseamnă mlm. În prezent sunt reprezentant la Avon, Farmasi, Life-care, Escapade, Betterstyle și Lady’s.

Care sunt produsele preferate ale clienților tăi și ce recomanzi atunci când cineva nu este hotărât?

Clienții mei sunt împărţiţi pe categorii, aceştia ştiu că la Andreea cosmetice şi nu numai, găsesc de toate pentru toţi, de la bunici, la nepoţi și așa mai departe. Cele mai vândute sunt gelurile de dus, șampoanele, dresurile, dar şi creme antireumatice şi produsele de makeup.

 

Cum a fost în perioada pandemiei? S-a observat o scădere a vânzărilor? Cum ai făcut față?

În perioada pandemiei a fost greu la început… primele 2 luni, când lumea nu a prea ieşit din casă, eu în acea perioadă eram în creșterea copilului. Apoi uşor, uşor mi-am revenit, am reînceput serviciul şi comenzile au reapărut!

 

Care sunt pasiunile tale?

Pasiunile mele 🤔🤔🤔 Nici nu ştiu cu care să încep mai întâi, în primul rând îmi place să fiu consultant de vânzări, deşi acesta nu este domeniul în care profesez, apoi îmi plac împletiturile de păr, şi în ultima perioadă îmi place să construiesc şi să fac agricultură.

 

Cum te promovezi pentru a atrage clienți noi? Care este secretul succesului într-un astfel de business?

Încerc să fiu eu însumi, mă promovez în continuare, prin cataloage, postarii pe reţelele de socializare, recunosc… încă lucrez la partea asta și mai creez diverse loterii sau licitații.

Cum îmbini timpul alocat hobby-ului tău cu cel alocat pentru familie, job? Ne poți spune cum arată o zi din spatele poveştii „Andreea, cosmetice și nu numai”

Bună întrebare… cei care mă cunosc, ştiu cât de agitată sunt. Dimineaţă îi pregătesc pe copii, Rareş 4 ani şi 4 luni şi Ioana 2 ani şi 6 luni, de gradiniță /creşă și în drumul spre serviciu mai pun comenzi sau postez; apoi îi iau de la gradiniță sau dacă merg la teren, la cabana, îi ia mama şi seara în jur de 21 ajungem acasă, unde mă apuc de treburile casnice şi mai răspund şi la comenzi sau pe pagina de socializare.În zilele de weekend, de obicei sâmbăta, pe lângă activitățile casnice, mai fac împletituri de păr pentru evenimente, iar sâmbăta seara şi duminica sunt pentru activități de familie.

 

Am observat că ai în plan o nouă viziune, o nouă poveste… legată de căsuțe de vacanță. Cum ți-a venit ideea și care sunt planurile de viitor ale acestui business.

Da… în urma pandemiei, am realizat cât de mult avem nevoie de o ieşire în natură, noi stând la bloc, aşa că am luat un teren la aproximativ 15 km de Constanța şi am început construirea unei cabane de lemn tip A , eu şi soţul meu, cu 2 dormitoare living şi baie. Iar pe lângă acestea şi plantarea de legume, am început cu ceapă şi usturoi, vom continua cu ardei, roşii şi verdețuri, vinete, varza. Va fi locul în care puteţi să veniți și voi cu copii să vă culegeți singuri legumele.

Cum te vezi peste 5 ani?

Peste 5 ani, mă văd administratorul unui camping, cu căsuţe şi loc de joacă şi grădină de zarzavaturi.

 

Unde te pot găsii cititorii şi un gând bun de încheiere:

Iti mulțumesc foarte mult pentru interviu și mă bucur ca te-am cunoscut. Mă puteţi găsi pe Facebook:

Andreea Cosmetice şi nu numai

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025530912740

Coafuri şi Împletituri Andreea Constanța

https://www.facebook.com/CoafuriImpletiteConstantaAndreea

Căsuţele din Poiană

https://www.facebook.com/Casutele-din-Poiana-102943365678283/

 

Mulțumim și noi draga mea că ai împărtășit povestea ta! Dacă și tu dragă cititorule ai o poveste de spus întregii lumi, te aștept cu mare drag să vorbim. Îmbrățișări!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...