Vrei să devii Specialist în Epilarea Definitivă cu Laser? – Constanța

Inscrie-te la CURS:🔥 23-25 Iunie 2023 🔥

Academia Exclusive Beauty aduce cel mai nou sistem de cursuri intensive Medicalo-Cosmetice care pot fi urmate de către specialiștii în beauty sau de către începători care vor să pătrundă în sistemul de training avansat cu noțiuni complexe de Epilare Definitivă cu Laser.

9 din 10 👩🏼‍⚕️ Medici Dermatologi recomandă epilarea definitivă cu LASER: Există o cerere foarte mare pentru cursuri de tehnicieni în laser la momentul actual, pentru că din ce în ce mai multe persoane devin conștiente de rezultatele incredibile ale aplicării tehnologiei laser în industria beauty.

🪧 Tratamentele cu laser au devenit unele dintre cele care au înregistrat o crește foarte rapidă în industrie și una dintre cele mai solicitate proceduri ale momentului, cu eficiență maximă, dovedită!

🥇 Acest curs este format dintr-un grup mic de persoane pentru a permite atenția individuală a trainerului cu studentul. Studenții învață de la un expert în industrie, calificat medical, cu multe etape de practică care asigură că este corect folosit sistemul de laser.

Asigură-ți locul la acest program de training aprobat care oferă o combinație ideală de clasa cu etape de practică mixate cu cele teoretice. Datorită schimbarilor rapide din industria tehnologiei laser, ar trebui să cunoști faptul că programul este regulat verificat și updatat la ultimele proceduri și te învață cum să folosești cel mai potrivit echipament.

Ce primești după absolvirea cursului:

➡️Diplomă de absolvire a cursului;
➡️Diplomă Acreditată:
➡️ Suport online 12 luni din partea trainerului;
➡️Manual de epilare definitivă.

➡️ Materialele și consumabilele sunt asigurate de academie;
➡️ Practică intensivă, peste 30 de modele.

Concluzie: Trainerul te aduce în etapa finală de examinare, în care devii pregătit să îți atragi potențialii clienți încă din prima zi dupa absolvire. Specialistul, după experiența și expertiza din domeniu se asigură că fiecare participant este format optim pentru fiecare etapă și secțiune a cursului.

Dacă dorești să afli mai multe despre acest curs, intră în legătura chiar cu specialistul Academiei Exclusive Beauty la numărul de telefon 0728 630 908

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...