Freebubbles Constanța – Alegerea Eco Friendly pentru Curățenia Casei și Unităților HoReCa

Freebubbles Constanța

Freebubbles Constanța anunță deschiderea celui de-al doilea magazin! În era actuală, când grija pentru mediu și sănătatea personală devin din ce în ce mai importante, consumatorii caută tot mai mult soluții de curățenie prietenoase cu mediul și eficiente în același timp. În acest context, Freebubbles Constanța se evidențiază ca un jucător important pe piața produselor de curățenie pentru întreaga casă și unitățile HoReCa. Compania se angajează să ofere soluții inovatoare și durabile, menținându-și preocuparea pentru impactul asupra mediului înconjurător. Acest articol va explora gama diversificată de produse de curățenie oferite de Freebubbles Constanța și modul în care acestea contribuie la un mediu mai sănătos și la economii financiare.

Produse de curățenie pentru casă

Freebubbles Constanța oferă o gamă variată de produse de curățenie pentru întreaga casă, inclusiv soluții pentru bucătărie, baie și rufe. Linia lor de produse își propune să ofere performanță sporită în curățarea zilnică a locuințelor, fără a compromite calitatea sau sănătatea clienților.

Cu formulei inovatoare, produsele pentru bucătărie asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei și a grăsimii, lăsând suprafețele strălucitoare și fără urme toxice. De asemenea, gama de produse de baie oferă soluții puternice pentru eliminarea calcarului, menținând în același timp igiena adecvată.

 

Impactul asupra mediului înconjurător

Un aspect important al misiunii Freebubbles Constanța este protejarea mediului înconjurător. Compania se angajează să reducă amprenta de carbon prin utilizarea materiilor prime sustenabile și prin dezvoltarea unor ambalaje reciclabile. De asemenea, ei colaborează cu furnizori care respectă standardele ecologice și promovează reciclarea în rândul clienților.

Freebubbles Constanța

Economii pentru consumatori și unități HoReCa

Un alt aspect deosebit al produselor Freebubbles Constanța este că acestea nu doar că sunt prietenoase cu mediul, ci și cu buzunarul clienților. Produsele lor de curățenie sunt concepute să fie eficiente, ceea ce înseamnă că o cantitate mai mică este necesară pentru obținerea acelorași rezultate excelente de curățenie. Acest lucru se traduce în economii pentru consumatori și pentru unitățile HoReCa care utilizează produsele lor în activitățile de curățenie și igienizare.

Produse de curățenie de top pentru unitățile HoReCa

Freebubbles Constanța nu se axează doar pe produsele destinate gospodăriilor individuale, ci oferă și soluții de curățenie de top pentru unitățile HoReCa (Hoteluri, Restaurante și Catering). Aceste produse profesionale sunt concepute pentru a satisface exigențele ridicate ale industriei HoReCa, asigurând un nivel înalt de igienă și satisfacție pentru clienți.

Freebubbles demonstrează că curățenia poate fi atât eficientă, cât și ecologică. Prin gama lor variată de produse pentru casă și unitățile HoReCa, compania promovează un stil de viață mai sănătos și sustenabil. Cu un accent puternic pe impactul asupra mediului și economiile pe care le aduce consumatorilor și afacerilor, Freebubbles Constanța reprezintă alegerea evidentă pentru cei care doresc să contribuie la protejarea planetei în timp ce se bucură de rezultate excelente de curățenie. 

 

Locații:

– Str Prelungirea Liliacului nr 24, la galeriile daniel, vis-a-is de piața din km 4-5

– B-dul Soveja 104 bloc 44 parter

Oferte HoReCa0723 949 987

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...