Sărbătoare cu sarmale…

Emoţii, nervi întinşi la maxim, deadline-uri, creativitate, talente ascunse, adrenalină, glorie… cam aşa pot descrie competiţia SuperBlog. Sunt Aguritza, un superblogger ce ţinteşte un loc pe podium încă de la prima participare, octombrie 2012. Pentru că există „Ziua Mamei”, „Ziua Îndrăgostiţilor” ş.a.m.d. am fost provocată la ultima probă din cadrul competiţiei SpringSuperBlog 2015 să-mi imaginez cum ar fi „Ziua Partenerului SuperBlog”, când ar avea loc şi cum aş mediatiza această „sărbătoare”. După părerea mea aş face Ziua Partenerului SuperBlog pe 1 septembrie, atunci când încep înscrierile pentru ediţia de toamnă a competiţiei. Este o ocazie unică în care bloggerii participanţi la următoarea ediţie, îi pot cunoaşte personal pe cei care le susţin competiţia, ideile creative şi le pot cere sfaturi.
Poate vă întrebaţi de ce am sărbători aşa ceva? Hai, nu fiţi răi. An de an şi-au oferit suportul pentru această competiţie şi fiecare blogger partener sau partener media au contribuit la mediatizarea fiecărei ediţii SuperBlog. Ne sunt alături datorită talentului lor, a pasiunii pentru creativitatea ascunsă din spatele unui simplu blogger şi din dorinţa de a promova oameni inteligenţi, creativi, pasionaţi de ceea ce fac. Pentru că ne-au fost alături, fiecare dintre ei merită să fie sărbătoriţi aşa cum se cuvine, nu? Vă prezint câteva din surprizele ce vor fi oferite sărbătoriţilor noştri, şi cum altfel, decât în mod tradiţional, aşa cum ne place nouă românilor să o facem. Meniu tradiţional românesc cu sărmăluţe cu mămăliguţă, curechi varză cu afumătură, purceluş de lapte, poale-n brâu, şampanie  vin şi ţuică de prune, toate vor fi un deliciu şi un adevărat răsfăţ al papilelor gustative. Pentru atmosferă, muzică populară din toate regiunile ţării noastre şi un  invitat special(surpriză) cu o melodie în primă audiţie numită ” S-a lăsat cu SuperBlog, Pe un întreg mapamond”. Dans din buric pentru domni pentru alungarea stresului, iar surpriza pentru doamnele şi domnişoarele sărbătorile este domnul Banderas care va dansa cu fiecare pe ritm de tango senzual clasic.
Pentru a promova această sărbătoare mă voi folosi de super megafoane, umblând din poartă-n poartă, prin marile mall-uri, pe peroanele gării sau chiar la aeroport (sper să nu mă aresteze ăştia şi să spună că-s teroristă). Poate îi rog pe cei de la Radio Lynx să mă ajute cu câteva emisiuni live (în fiecare dimineaţă de la ora 6,30) sau cer sprijin de la comunitatea femeilor senzaţionale (aşa cum sunt şi eu) care mă vor ajuta în câteva manifestaţii publice unde vom promova importanţa competiţiei şi vom ajuta populaţia omenirea să înţeleagă care este rolul unui blogger la început de drum, a unui partener media şi-a bloggerului partener. Cei care mă vor ajuta la promovarea acestui eveniment vor primi din partea mea, prăjiturele cu răvaşe poznaşe (pregătite în bucătăria proprie cu ingrediente bio) plus un autograf din partea unui superblogger finalist (posibil marea câştigătoare a ediţiei SpringSuperBlog 2015). 
Dragii mei, vă mulţumesc
Şi vă spun sincer: vă iubesc.
Ne-aţi suportat zeci de ani,
Chiar de-am fost mai bădărani.
Voi sunteţi stâlpii comunităţii
Superblog, maieştrii sacri ai creativităţii,
Şi de la voi am învăţat,
Să fiu un blogger respectat.
Aţi fost primii ce au luptat
În bătălia scrisă a creativităţii,
Şi aţi dus mai departe renumele câştigat
cu sudoare, în aplauzele şi aprecierea societăţii.
Voi sunteţi martirii, un exemplu viu
Că nimic nu-i imposibil şi vă meritaţi prestigiul.
Ia mai mânaţi măăăăi… mă scuzaţi, e din altă sărbătoare.
Acest articol a fost scris pentru ultima probă(nr 10) din competiţia SpringSuperBlog 2015.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...