About Me

 

Ispas Maria Agurița

Bună, dragii mei! Numele meu este Maria Aguriţa Ispas, un om simplu, prietenă cu toată lumea şi îmi place să aduc un zâmbet pe chipurile celor din jurul meu chiar pentru o secundă. Pasiunea pentru blogging am descoperit-o în 2012 şi încet am început să descopăr „secretele” ce se ascund în spatele acestui „job”. Încă învăţ şi nu mă voi opri aici. Acum 8 ani am descoperit că pot aduna o mână de oameni în jurul meu și le pot vorbi/scrie în stilul meu propriu. Așa s-a născut dorința de a avea blogul aguritza.ro în care am pus mult suflet în toți acești ani. Nu a fost ușor, dar am evoluat treptat și chiar sunt mândră de rezultate.

Am colaborat cu numeroase branduri, le-am câștigat încrederea și mai ales, am câștigat cititori ce savurează stilul meu. Chiar dacă este vorba de un advertorial, textele mele se construiesc în stil de poveste cu iz ușor umoristic ce prinde destul de bine la public. Publicul meu este 90% feminin, cu vârste cuprinse între 14-50+ ani. Blogul este generalist și temele abordate sunt în general pe tematică fashion, beauty, lifestyle, sănătate, turism, travel.

Pentru că nu îmi place să mă „laud” singură, voi ruga câţiva colegi din blogosferă să-mi facă o mică caracterizare…sper să nu fiu şocată! Vă îmbrăţisez cu drag şi vă mulţumesc că mă citiţi!

Pentru colaborări, sugestii, promovare social media( texte blog, administrare pagini social media pe Facebook și instagram) mă puteţi contacta pe adresa de email : marya_aguritza@yahoo.com 

 

 

Daniela Havarneanu – Blogger at Spicuiri 

„Când i-am citit pentru prima oară numele, am crezut că se alintă. Apoi, am văzut-o lovind cu capul de tot ce i-a ieşit în cale: bârne, mese, semafoare şi tocuri… de uşi. Credeam că-i lipsită de inspiraţie. Emoţii, lacrimi, bucurie… toate exprimate „emoji”. Credeam c-o ocolesc cuvintele. Ce bine e să constaţi că aparenţele înşală! Talentată, creativă, pasională şi dedicată. Pe Aguritza o cunoşti, dincolo de aparenţe, numai citindu-i articolele pline de sensibilitate. Scrie cu suflet şi dăruire… Şi, nu (!), nu-i lipsesc nici inspiraţia, nici cuvintele, nici umorul! Dacă într-adevăr a lipsit ceva, cuiva… Of, Doamne, unde mi-or fi iar ochelarii???”

Costea Viorela – Owner Baroque Look

„Maria este un om cu o fire de artist, creativ, care se gândeşte la nevoile celorlalţi. Un om bun, blând, şi o familistă convinsă. Vreau sa adaug şi faptul că atunci când te-am vazut mi-ai plăcut ca om, şi fiecare revedere e o plăcere.”

Urban Maria – Blogger/Photographer at UrbnStyle

„Maria Aguritza e doamnă de milioane care, deşi are copii mari arată ca o domnişorică veselă şi plină de energie. Are un talent veritabil în a manevra cuvintele şi te va vrăji cu poveştile care le compune. E o persoană caldă şi prietenoasă care şi se lipeşte de suflet şi acolo ramâne. Îti doresc mult succes draga mea şi să fii descoperită şi iubită de cât mai mulţi oameni frumoşi ca tine! Pupici!”

Daniel Botea – Blogger at Natural, ca Aloe Vera

„Naşa Aguritza este cea mai sufletistă persoană din blogosferă, gata oricând să se arunce cu pasiune într-un proiect sau să verse instant lacrimi de supărare sau de fericire. Ne uimeşte cu abordarile inspirate şi cu idei strălucite gen Primăriţa din Cremoşani. Spor în continuare!”

Emil Călinescu – Blogger at emilcalinescu.eu

„Cu o poreclă (Naşa) care ne aduce aminte de filmul GodFather, dar cu un păr precum Blonda de la Drept, Agurita este una dintre cele mai celebre SUPERbloggerite constănţene. Pasul către blogosfera profesionistă este unul firesc, drept urmare îi doresc mult succes. Şi să ştiţi că a dat unul dintre cele mai bune interviuri pe blogul meu…”

Irina Gabriela Sima – Blogger at albinutamagica.ro

„Pe Aguritza nu am cunoscut-o personal ci doar virtual, dar a fost suficient să realizez că este o persoană veselă, plină de viaţă, care iubeşte natura – un suflet veşnic tânăr! Cu mult umor reuşeşte să detensioneze orice situaţie, exact ca o “naşă” veritabilă!”

Marinel Alecu – Blogger at TexteComice

„Maria Aguritza şi latura creativ-comică a ei fac treabă bună în mediul online. O sa facă treabă bună în continuare. Serialul Primariţei din Cremoşani regizat şi jucat de dânsa îi aduce succese în cercul bloggerilor iar continuarea reţetei de success, vine prin aceasta abordare serioasă şi pragmatică odată cu naşterea noii interfeţe a website-ului.”

Radu Ţuglea – Blogger at DincoloDeNori

„Am cunoscut-o pe Maria acum câţiva ani la o gală Superblog. Apoi la câteva blogmeet-uri în Constanţa. Pot spune despre ea că este o persoană simpatică, deschisă şi cu talent în ale blogăritului.”

 

3 Comments

  1. Pot spune cu mandrie ca primul blog citit prin intermediul Facebook a fost al tau. Esti unul dintre oamenii care m-au inspirat sa sa-mi astern gandurile pe „hartia virtuala”, timid asa, inca sunt un invatacel. Imi place stilul tau de a scrie, despre felul cum vezi lucrurile in lumea ta si in lumea altora. Mult succes

    • Mă faci să roșesc, draga mea! Îți mulțumesc pentru aceste cuvinte! M-ai emoționat, te îmbrățișez cu tot dragul!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...