Decathlon – De Crăciun oferă sport în dar…

Decathlon

Decathlon mă provoacă să-mi revizuiesc lista de cadouri pentru cei dragi și ținând cont de timpul îndelungat în care am fost forțați să stăm în casă… acest lucru îmi spune că într-o zi toată lumea va dori să-și consume energia cumva și din acest motiv banalele felicitări sau imensitatea de cadouri inutile fac loc unor cadouri sportive. Crăciunul se apropie cu repeziciune şi mulţi dintre noi începem să facem lista de cumpărături pentru cadourile pe care le vom dărui celor dragi. Totul ține de verbul de a dărui și oricine dintre noi care a făcut vreodată un cadou cu suflet ştie că a dărui un cadou este un sentiment mai frumos decât a primi unul.

Piaţa abundă în cadouri de crăciun şi idei de cadouri pentru familie/prieteni și cred că aici este problema… uneori sunt prea multe idei. Te învârți în dileme…de unde ştii ce își dorește în acest an o persoană draga? De ce are cu adevărat nevoie? Ce ar trebui să cumperi că să fie frumos şi util în acelaşi timp? Ce ar fi dacă am schimba ideea de cadou? Să fie ceva altfel… cum ar fi cadouri sportive? Te-ai gândit până acum la asta? Decathlon s-a gândit cu siguranță!

Decathlon – Oferă sport în dar…

Atunci când faci lista de cadouri pentru femei ține cont de câteva din recomandările mele! Poate mama ta nu este adepta unor sporturi extreme, iar sora ta este fidelă sportului făcut în casă? Un cadou potrivit pentru o persoană mai comodă din fire este un hanorac pentru relaxare. Unul pentru yoga de exemplu! Este deosebit de călduros și fin la atingere, iar croială largă și confortabilă îl face potrivit ca și cadou chiar și pentru femeile însărcinate.

decathlon

Adoră drumețiile sau îi place să iasă în weekend să alerge prin parc pentru a-și menține silueta? O bluză Polar este un cadou deosebit și călduros. Este conceput pentru drumețiile la munte, dar util pentru orice activitate sportivă.

decathlon

Renunță la bomboane și bijuterii, ea vrea să arate bine și este adepta unui stil de viață sănătos. Ai văzut-o deseori la sală sau pur și simplu făcând mișcare chiar și cu ajutorul sesiunilor online? O pereche de colanți fitness cardio Domyos de la Decathlon poate fi cadoul perfect! Au un design foarte modern, confortabili și sunt practici datorită buzunarului lateral. Material este respirant, iar produsul este disponibil în mai multe culori, cu imprimeu sau uni… deci poți alege și după preferințe, personalitatea celei care va primi cadoul.

decathlon

“A wonderful gift may not be wrapped as you expect.” – Huie

Cât privește partea masculină, aici lucrurile stau un pic mai altfel. În orice bărbat există spiritul de luptător, iar ca și cadouri pentru barbati, pe Decathlon găsești o gamă variată de produse potrivite pentru jumătatea ta. Ce ai zice de o pereche de mănuși de box? Mănușile sunt ideale chiar și pentru inițiere în box! Datorită spumei injectate și interiorului din mesh, antrenamentul lui va fi foarte confortabil.

decathlon

Este pasionat de alergare pe stadion sau fotbal? Fă-i o bucurie! Sufletul lui de microbist se va bucura când va vedea cadoul… o minge de fotbal! Și nu va primi în dar orice minge, ci una ce este inspirată din design-ul mingii oficiale UEFA Champions League!

Nici pe micuți nu îi uităm și știm foarte bine că copilașii noștri sunt un butoi de energie… așa că gândiți-vă foarte bine atunci când sunteți în căutare de cadouri pentru copii. Micuța ta este pasionată de gimnastică sau adoră sporturile de iarnă? O idee de cadou potrivit pentru energia unei fetițe sunt o pereche de patine… imaginează-ți cu câtă grație va alerga pe gheață și cine știe ce campioană va ieși mai târziu!

„No one has ever become poor by giving.” – Anne Frank

Oferă în dar bucuria de a face sport și micuțului tău… știi deja că este pasionat de sky sau de ciclism? Oferă-i în dar dragostea ta și protecția unei căști de ciclism de exemplu. Produs este conceput pentru a proteja copiii cu vârsta între 3 și 10 ani, în timpul plimbărilor cu bicicleta. În plus, dacă îi cunoști preferințele, îi poți alege casca în culoarea lui preferată! Casca este prevăzută cu rotiță de reglare, pentru confort optim şi susţinere.

decathlon

Da, acum este sezonul cadourilor și ocazia perfectă să oferim în dar bucuria de a face sport. Și cât de minunat este să daruiesti, nu? Dar pentru ca un cadou să aducă bucurie în sufletele celor dragi și bineînțeles în sufletul nostru, avem nevoie de o strategie mai bună în alegerea cadoului perfect. Vă provoc să faceți surprize de Crăciun de la Decathlon… altfel decât în mod tradițional. Alege mișcarea, bucuria… alege bucuria de a face sport împreună!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...