Nou în Constanța – Smyk all For Kids, City Park Mall

Vineri 28 mai, Smyk a deschis oficial magazinul cu nr 23 în City Mall Constanța. Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Constanța, în City Park, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani. Noul magazin are o suprafață de peste 300 de metri pătrați, acesta este primul magazin deschis anul acesta, continuând astfel strategia de extinderea a brandului la nivel naţional.
În magazinul @SMYK din City Mall Constanța găsiţi:
– o gamă variată de produse pentru copii, de la naştere, până la vârsta de 14 ani;
– produse de calitate superioara la preţuri avantajoase;
– personal specializat;
– o gamă largă de jucării educaţionale.
„Suntem foarte încântați să anunțăm deschiderea unui nou magazin SMYK în Constanța, consolidându-ne, astfel, prezența într-un oraș important nu numai pentru locuitorii săi, ci și pentru clienții noștri din toată țara, în perioada estivală. Cel de-al 23-lea magazin din rețeaua noastră se încadrează în politica companiei de a oferi produse calitative, la prețuri competitive, pe care clienţii din România le apreciază încă din anul 2009. Cu siguranţă părinții constănţeni și turiștii vor fi foarte mulțumiți că au la îndemână un nou magazin SMYK, în care găsesc “sub acelaşi acoperiş” articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, precum și articole de puericultură.” a declarat Sorin Stancu managerul general SMYK All for Kids România.

SMYK All For KIDS – „Totul sub un singur acoperiș”

Cu toate că nu am copilași mici, ideea de a cumpăra ceva pentru nepoțelul meu m-a îndemnat să le fac o vizită și în acest fel să le cunosc produsele. Am găsit o mulțime de jocuri interesante, jucării inteligente și multe hăinuțe drăgălașe. Pentru familia mea mi-am luat Noris colecția cu 100 de variante de jocuri. Printre jocurile incluse se regasesc și urmatoarele: „Nu te supăra frate”, „Table”, „Sah”, „Moara”, „Solitaire” și altele.
Despre SMYK All for Kids:

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82% (sursa: TNS Kantar Polonia *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează peste 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 22  în România și 12 în Ucraina şi peste 190 de magazine în sistem de franciză.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind astăzi cu cele 21 magazine 17 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall şi Fashion House Outlet), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI,  Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City  și  Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu – Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ – Shopping City, Târgu Jiu – Shopping City, Târgu Mureş – Shopping City şi Târgovişte – Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov.
Bineînțeles, că tot vine vara în magazinul Smyk din City Park Mall Constanța puteți găsi pentru cei mici articole de îmbrăcăminte pentru plajă, atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Dacă sunteți curioși să descoperiți ce oferte și reduceri au în această perioadă, vă invit să îi vizitați. Mai multe detalii despre SMYK All for Kids puteți găsi și  pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.

47 Comments

  1. Si noi avem pe ursulica Rozica de la Smyk și fetița mea este foarte încântată de ea. 😁 Au preturi super bune!

  2. Am văzut în mediul online acest magazin. Au produse faine pentru copii!

  3. Super, am facut si eu cumparaturi de la smyc, sunt incantata de produse

  4. Un magazin cu multe jucării și articole pentru copii la preturi foarte bune.

  5. Am văzut acest magazin online si e super interesant doar ca in orasul meu Ramnicu Valcea nu au deschis inca si sper sa vina 🥰

  6. Abia aștept să ajung și eu în magazin! O să merg la Ploiești că e mai aproape de mine!

  7. Nu am văzut încă magazinele. Din păcate la noi nu sung

  8. La noi nu este acest magazin dar mi-ar plăcea să fac cumpărături pentru copii.

  9. Produse de calitate, la preturi corecte si imi place ca se gasesc si pentru copilași mici si mari!

  10. În acest magazin găsești cam tot ce dorești la câtă marfă este acolo .Super frumos arată ,însă eu nu am așa ceva aici la mine .

  11. La noi în Iași încă nu este acest magazin, dar ne-ar plăcea tare mult

  12. Cunosc SMYK din online,imi place foarte mult;mi-as fi dorit să fie fizic și în Buzău,dar încă nu este!!

  13. Cunosc magazinul, avem cateva jucarii achizitionate… Apreciez calitatea lor.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...