GLAMI – Cele mai bune reduceri online la mii de produse

Cine iubește cumpărăturile? Ați fi tentați să ziceți că toată lumea, nu? Aflați că noi femeile suntem mult mai obsedate de cumpărături și mai ales de ofertele promoționale. Ne transformăm când suntem în căutare de reduceri și uneori vânătoarea de oferte ne poate obosi psihic. Dacă v-aș spune că eu am găsit soluția perfectă?

Sunteți pregătiți? Soluția mea este GLAMI.ro și opțiunea lor de wishlist! Curioși cum funcționează această opțiune de wishlist? Este atât de simplu și ușor de folosit! Trebuie doar să alegeți produsele care vă fac cu ochiul și pe care doriți să le achiziționați la un preț redus, le adăugați în wishlistul GLAMI și așteptați cu răbdare. În momentul în care produsul dorit intră la reducere veți primi o notificare prin e-mail sau prin alertă pe telefon dacă utilizați aplicația GLAMI.

Cu această aplicație găsești ușor inspirație în materie de modă! Piese și colecții noi, reduceri, toate în același loc.

Pentru cei care nu știu, GLAMI este primul motor de căutare de modă online din România. A fost lansat în iunie 2017 și este destinația de modă online nr.1 pentru cumpărătorii online care pot descoperi cele mai bune oferte de modă online pentru femei, bărbați, copii, toate în același loc. În prezent, pe www.glami.ro puteți găsi peste 11.000 de branduri și 800.000 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România. Mai mult: pe www.glami.ro puteți accesa un ghid de materiale pentru a afla mai multe detalii despre sursa materialelor utilizate în diverse produse și instrucțiuni de îngrijire, cu accent și pe moda durabilă.

GLAMI – căutarea prin imagini

Să zicem că ești în căutare de rochii sau genți… cum ai putea să găsești cea mai bună reducere într-un motor de căutare fashion? Simplu! Prin tehnologia de căutare folosind imagini. Dacă ați încărca o imagine a unei rochii sau a unei genți  pe www.glami.ro – de pe telefon sau laptop, ați putea vedea toate produsele din catalogul GLAMI care se potrivesc îndeaproape cu aceasta.

Functiile de cautare si navigare folosind imagini dau posibilitatea vizitatorilor să caute cu ușurință in toate categoriile de produse prezente in catalog, produse care vor aparea pe pagina de start a modulului de căutare GLAMI.

Ce avantaje ai dacă folosești căutarea prin imagini?

În primul rând primești recomandări de modă personalizate și economisești timp și de ce nu, buget. Apoi bineînțeles, pe baza produsului căutat poți descoperi branduri noi și în acest fel te poți orienta la felul cu va arăta la final întreg outfit-ul.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu ador funcțiile oferite de GLAMI! Opțiunea de wishlist este minunată și este ca un jurnal cu dorințe, iar căutarea folosind fotografii este un mare atu pentru că scurtează cumva timpul de shopping și în acest fel îmi apar doar produsele asemănatoare cu ceea ce caut. În plus, mă scutește de timp pierdut prin magazine și de vânzători care nu întotdeauna înțeleg ceea ce caut.

Voi ați încercat GLAMI pentru a căuta ținutele dorite la cel mai bune prețuri? Eu deja am în wishlist câteva rochițe de vară… voi ce v-ați dori?

2 Comments

  1. Abia acuma recent am aflat despre așa ceva ,dar pot spune că este ceva foarte util ,imi place și mai mereu eram în căutare de reduceri ,acuma imi este mult mai ușor .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...