Sărbătorim româneşte… sărbătorim cu Tupperware

Astăzi este o zi specială. Micul meu univers, AguritzaBlog… locul în care mi-am dedicat zeci de ore din viaţă, împlineşte 4 anişori de existenţă.  Patru ani în care am cunoscut oameni minunaţi, frumoşi la suflet. Patru ani în care m-am străduit să-mi construiesc stilul propriu şi sper că nu v-am dezamăgit prea tare. Vă mulţumesc că mi-aţi fost alături în aceşti ani frumoşi, vă mulţumesc pentru aprecierile voastre în articolele pe care le scriu şi vă mulţumesc în primul rând pentru timpul vostru pe care îl petreceţi pe blogul meu. Pentru că ador timpul petrecut în mediul online alături de voi, Tupperware România şi cu mine ne-am gândit să facem ceva drăguţ şi offline. 
Cu siguranţă aţi auzit măcar odată, printre cunoscuţi vorbindu-se despre calitatea produselor Tupperware. Cu o experienţă de peste 70 de ani, Tupperware îţi vine în ajutor cu produse inovatoare şi soluţii extrem surprinzătoare pentru ca munca ta în bucătărie să fie mai uşoară, mai relaxantă. Succesul produselor create de-alungul timpului se sprijină pe trei elemente de bază, deosebit de importante : produsul, prezentarea lui şi omul. Îmi place extrem de mult ideea lor : omul dă viaţă produselor Tupperware. 
Pentru că se apropie sărbătoarea iubirii Dragobetele, vă invit la un mic concurs în care am pregătit pentru voi 5 invitaţii la atelierul de gătit Tupperware din Constanţa, din data de 23.02.2016 ora 19. Timp de două ore ne vom cunoaşte între noi, ne vom distra şi vom pregăti ceva dulce pentru cineva drag, jumătatea voastră sau cui doriţi să impărţiţi apoi un moment dulce împreună. Câştigătorii celor cinci invitaţii vor pleca acasă cu dulciurile prăgătite de ei, iar Tupperware a pregătit pentru fiecare dintre voi mici atenţii de care sunt sigură că vă vor bucura. 
Ce trebuie să faceţi pentru a participa la concurs? Foarte simplu! Spune-mi într-un comentariu adresa ta de email (în caz că vei câştiga să te pot anunţa) când ai pregătit ultima data ceva dulce special pentru jumătatea ta, ce reţetă ai folosit, care a fost reacţia lui şi cum sărbătoriţi Dragobetele în fiecare an. Ţineţi la tradiţii sau sărbătoarea trece ca şi când nu ar exista? Share pe pagina voastră de facebook link-ul concursului cu menţiunea „concurs valabil pentru Constanta şi împrejurimi”. 
Câştigătorii îi vom afla pe data de 21 februarie 2016. Concursul se adresează persoanelor din judeţul Constanţa şi împrejurimi. Mult succes, de abia aştept să mă întâlnesc cu câştigătorii la atelierul de gătit Tupperware Constanţa! 

UPDATE : 


Pentru că s-au lăsăt comentarii la concurs şi pe Google+ voi lăsă link-ul aici să le vedeţi şi voi : http://aguritza.blogspot.ro/2016/02/sarbatorim-romaneste-sarbatorim-cu.html?m=1

Câştigătoarele care mă vor însoţi marţi 23.02.2016 ora 19 la Tupperware Constanţa în atelierul de gătit sunt :

Pliotti Nicoleta Manuela
Mitu Cătalina
Manea Elena 
Alexandra Toderaşcu
Oprea Cami 

Felicitări, doamnelor! Vă aştept să-mi trimite-ţi numărul vostru de telefon pe adresa de email marya_aguritza@yahoo.com pentru confirmare la eveniment( pana maine dimineata ora 10) 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...