Estethica Global – Frumusețea și armonia corpului

estethica global

Estethica Global mi-a atras atenția citind un articol despre procedurile de remodelare corporală. Exista numeroase tehnici de remodelare corporala la care poti apela, însă este foarte important să știi ce așteptări ai. Ești conștientă ce rezultate vrei să obții și care procedură este cea mai potrivita pentru tine?

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de toată lumea, dar trebuie efectuate întotdeauna doar de medici specialiști. Dacă ați luat hotararea sa va remodelati corpul, tratamentele estetice medicale sunt doar o parte a unui program care va include obligatoriu pe viitor miscarea si reducerea numarului de calorii zilnice. Astăzi vreau să vă recomand liposucția cu laser.

Liposucția este o procedură chirurgicală care îndepărtează grăsimile din anumite zone ale corpului cu ajutorul laserului. Această procedură presupune îndepărtarea excesului de grăsime din diferite părţi ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese sau brațe. Procedura stimulează, de asemenea, producția de colagen, care obține un aspect mai proaspat și mai tineresc.

Este important să stabilim încă de la început că liposucția nu este o metodă de slăbit și nici nu se adresează persoanelor cu grăsime corporală în exces. Este doar o procedură la care pacientul/pacienta apelează în urma pierderii în greutate, pentru obținerea unui corp mai armonios.

Lipoliza cu laser  este utilizată de cele mai multe ori în 3 scopuri principale:

  • Îndepărtarea grăsimilor regionale pentru a remodela corpul
  • Întinderea  pielii slăbite
  • Folosită la brațe  pentru a preveni transpirația.

Este recomandat să înțelegeți că scopul  liposucției este de a remodela anumite zone ale corpului. Procedura vizează în mod obișnuit zonele cu probleme care nu răspund corespunzător la dietă și exerciții fizice. Procedura de liposucție laser este foarte eficientă, însă rezultatele ei trebuie menținute, în mod obligatoriu, printr-o dietă echilibrată și activități sportive. Deci nu dăm atacul la plăcinte, nu ciocolată după 10 seara și nici înghețată.

estethica global

Rezultatele unei liposucții cu laser sunt pe termen lung. Asta doar dacă pacientul/pacienta nu revine la vechile obiceiuri și își mențin greutatea.  Dacă urmezi un stil de viață sănătos și ții cont de recomandarile doctorului care a realizat operația, te vei putea bucura de rezultatele liposucției pe viață.

Recuperarea după procedură

Perioada de recuperare după această procedură poate să varieze, de la pacient la pacient. Bineînțeles, se ține cont de complexitatea procedurii și de zonele de pe care a fost îndepărtată grăsimea.

În general, vei putea reveni la activitățile tale obișnuite după aproximativ 7 zile, iar activități sportive le poți încerca după 3-4 săptămâni. În unele cazuri, se va recomanda protejarea cu un pansament special, pe zona pe care s-a realizat liposucția laser.

Rezumatul acestei proceduri:

  • operația poate dura între 45 minute și 3 ore – depinde de zonele pe care se lucrează
  • procedura va fi efectuată sub anestezie generală sau locală, în funcție de starea zonei de tratate
  • sensibilitatea zonei – între 1-4 zile
  • perioadă de spitalizare 1 zi
  • întoarcerea la viața normală – între 5-7 zile
  • persistența procedurii – permanentă atâta timp cât se respectă regulile unei diete echilibrate și mișcare zilnică

Liposucția o poți găsi în lista procedurilor medicale Estethica Global, una dintre cele mai cunoscute clinici de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică din Turcia. Mai poți beneficia de liposculptură abdominală, proceduri pentru estetica feței, implant mamar, rinoplastie, lifting de coapse și multe altele. Orice pachet medical achiziționat oferă pacientului/pacientei:

 consultație gratuită inclusă
analize medicale
cazare asigurată

 transport hotel-aeroport/aeroport-hotel
recuperare după operație

Tu ce alegi pentru înfrumusețarea corpului? Ce proceduri crezi că ai avea nevoie pentru a avea un corp bine definit și armonios?

2 Comments

  1. Dacă aș intra intr-o clinica cu buzunarele pline garantat as gasi eu ce sa fac ca sa plec pe jos acasa😂

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...