Reverse.ro – De ce să cumperi încălțăminte de calitate?

reverse.ro

Reverse.ro mi-a lăsat o impresie excelentă după ultima comandă făcută în urmă cu o lună. După cum știi deja, încălțămintea este cel mai important element din ținută. Dar întotdeauna trebuie să acordați o mare atenție la ce fel de încălțăminte cumpărați. Materialul din care este fabricată încălțămintea ta e la fel de important precum aspectul acesteia.

Știu cât este de greu este sa găsești încălțăminte de calitate, care să respecte ultimele tendințe de modă și totodată să fie și la un preț cât mai accesibil. De ce să cumperi de pe Reverse.ro? Îți dau 5 motive pentru a cumpăra încălțăminte de la ei:

  • sunt la curent cu ultimile noutăți
  • calitatea este pe primul loc
  • găsești promoții și reduceri reale
  • prețuri accesibile
  • transportul este foarte rapid și în condiții excelente

Îți recomand să porți numai încălțăminte de piele pentru damă pentru a evita problemele care vin odată cu purtatul îndelungat al articolelor slab calitative. Încălțămintea de piele naturală favorizează transpiratia redusă a picioarelor, indiferent de anotimp. Pielea naturală este mult mai maleabila și încățămintea este mai rezistentă decât oricare alta confecționată dintr-un material sintetic.

reverse.ro

De pe Reverse.ro mi-am luat o adorabilă pereche de ghete din piele naturală, Brooke de culoare albastră. Sunt foarte comode, au interiorul îmblănit și în această perioadă le găsiți la reducere cu -14%.

reverse.ro/

Pe cea de-a doua pereche, am ales-o datorită culorii vesele. Ghetele Lucy din piele ecologică întoarsă sunt foarte comode și extrem de călduroase. Plimbarea pe malul mării a fost o adevărată relaxare și chiar dacă temperaturile au fost scăzute, încălțămintea îmblănită a fost de mare ajutor.

“A woman with good shoes is never ugly.” – Coco Chanel

Când îți alegi încălțămintea, încearcă să te raportezi la piesele vestimentare care se află deja în șifonierul tău. Alege o pereche de încălțări care să poată fi ușor integrată în cât mai multe ținute și să vină în completarea pieselor deja existente. Și nu uita, asigură-te că deții produsele potrivite pentru îngrijirea și curățarea specifică fiecărei perechi de încălțăminte.

Întreținerea ușoara, confortul, rezistența – toate aceste aspecte sunt  avantajoase în alegerea încălțămintei perfecte! Așadar, oricât de mult ți-ar plăcea să ai un camion de încălțăminte… nu mai bine alegi să achiziționezi doar 10 perechi de exemplu? Degeaba investești în ținuta sau accesorii dacă încălțamintea ta nu este de calitate.

Ținând cont de sfaturile mele de mai sus, cu siguranță vei face o investiție pe termen lung și picioarele tale vor fi fericite. Crede-mă, Reverse.ro are grijă de confortul picioarelor tale! Tu pe ce criterii îți alegi încălțămintea?

PS: În acest moment găsești reduceri pe site -50% în plus, folosește codul REVERSE10 și ai încă 10% reducere la coșul de cumpărături!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...