SuperBlog-Emoţii de toamnă

Miros de toamnă, de struguri copţi şi amintiri frumoase pe care le strâng de doi ani. În 2012, m-am aruncat într-o competiţie despre care nu ştiam mare lucru.am încercat să-i desluşesc tainele, să-mi cunosc „rivalii” şi să creez articole care să placă cititorului zilnic, dar şi juriului fiecărei probe din cadrul competiţiei.
Am cunoscut persoane minunate, am legat prietenii de durată şi am învăţat mereu câte ceva nou în fiecare ediţie la care am participat. În primăvară, la gala de premiere a finaliştilor, am spus( cu jumătate de gură) că nu ştiu dacă voi mai participa la SuperBlog. Cu toate că am ocupat un loc fruntaş în clasamentul general(locul IV) am fost dezamăgită şi am jurat că nu mai vreau să mă stresez, să mă umplu de nervi de fiecare dată când am note mici…
Mi-a trecut supărarea, am înţeles că fiecare noapte pe care am pierdut-o pentru un articol nu a fost în zadar. Am câştigat prietenia, admiraţia voastră şi ar trebui să fie suficient. Deci, oficial vă anunţ că voi participa la cea de-a noua ediţie SuperBlog. Sper să am inspiraţie, celorlalţi participanţi le urez succes şi organizatorilor să aibă nervi de oţel şi multă răbdare.
Ne vedem la gală, dragilor? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...